Delta, victorie de moral în fața Conpetului

Mihai Andries 12 Feb. 2013, 21:33 Pregătiri, amicale
Delta, victorie de moral** în fața Conpetului

În primul meci al stagiului de pregătire de la Izvorani, marți, la prânz, Delta Tulcea a întâlnit divizionara C, Conpet Ploiești. Divizionara B s-a impus cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate de mijlocașul Enache Câju. „Am avut un antrenament reușit, în care am încercat să punem în practică tactica și schemele de joc exersate până acum. Cert este că avem o bună organizare a jocului. Dar și adversarul nu a fost unul care să ridice foarte mari pretenții. Mâine vom disputa un nou joc, mai dificil, pe terenul unei echipe, chiar dacă de divizia C, care pierde greu acasă„, a concluzionat antrenorul Mihai Ciobanu.

Acesta a rulat de-a lungul celor 90 de minute de joc întregul lot avut la dispoziție, cu o singură excepție, atacantul Daniel Florea (lucru îmbucurător, acesta a reluat pregătirea, după ce a ratat întregul stagiu montan). Cu ocazia acestui test au debutat în echipa mare și juniorii Alexandru Roșu Ciobanu și Protopopescu. În schimb, s-a accidentat în acest joc fundașul Vișan Crețu (luxație a degetului mijlociu de la mână).

„Vișan s-a accidentat prin minutul 30 al primei reprize, dar până la pauză nu am făcut schimbare. Am vrut să văd cum reacționează echipa jucând cu un om în minus și pot să mă declar mulțumit de modul în care au reușit să se mobilizeze”, a completat principalul tulcean caracterizarea jocului.

Miercuri, Delta va disputa un nou joc în compania formației ACS Berceni, urmând ca sâmbătă, tulcenii să întâlnească prim-divizionara Rapid București.  
 

 

Sursa: FC Delta Tulcea

 

Mihai Andries 12 Feb. 2013, 21:33 Pregătiri, amicale
Tags:
Pe aceeași temă