Delta Tulcea învinsă de Oțelul II! Gache e satisfăcut după amical

18 Jul. 2012, 16:53 Pregătiri, amicale
Delta Tulcea învinsă de Oțelul II!** Gache e satisfăcut după amical

Delta Tulcea a disputat marți după amiază primul meci din cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc împotriva echipei Oțelul II Galați. Antrenorul Constantin Gache a perfectat primul test al acestei perioade de pregătire, în care și-a dorit să-i vadă la lucru în special pe noii veniți în lotul alb-albastru al Deltei Tulcea (atacantul Mendy – 20 ani și fundașul stânga Bari – 25 ani) , dar și pe cei care au fost utilizați mai puțin în returul campionatului trecut (Dragu, Andrei, Scarlat, Postelnicu, Radu, Mansur, Neagu și Grigorov ).

La finalul partidei, încheiate cu scorul de 3-2 în favoarea tinerilor „oțelari” (pentru tulceni au marcat Mendy și Filip) antrenorul Constantin Gache s-a declarat totuși satisfacut de prestația jucătorilor săi. „Chiar dacă îmi doream victoria și în acest prim amical, nu înseamnă că nu mă pot declara satisfacut de prestația jucătorilor mei. Țin cont în primul rând de faptul că suntem spre finalul unui stagiu de pregătire eminamente fizic, în care a contat doar creșterea capacității fizice a jucătorilor. Ori acest lucru nu poate fi pus decât pe seama oboselii acumulate. Probabil că săptămâna viitoare când vom disputa alte două jocuri de verificare, (miercuri acasă cu Unirea Casimcea și sâmbătă la Constanța cu Farul), alta va fi evoluția lor în teren. Singura problemă în urma acestui joc este accidentarea gravă a fundașului Ionuț Andrei. In condițiile în care la capitolul jucători sub 21 de ani stăm și așa rău, aceasta accidentare ne încurcă planurile.”

Cu lotul tulcean, în cursul acestui stagiu, s-au alăturat și jucătorii Vișan Crețu și Cosmin Neagu. În privința celor două nume care se doreau a fi aduse la Tulcea: Sin și Tobă, aceștia nu vor mai veni la echipa de pe malul Dunării.

Stagiul montan se va încheia vineri, când Delta va disputa la Târgu Ocna un amical în compania formatiei FCM Bacău.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

18 Jul. 2012, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă