Delta Tulcea dă extemporale în Ilfov

Mihai Andries 15 Feb. 2013, 23:40 Pregătiri, amicale

Aflați în cantonament în județul limitrof Bucureștiului, elevii lui Mihai Ciobanu au început de miercuri o serie de amicale cu echipe ilfovene de eșalon inferior. Primul meci a fost cu ACS Berceni, liderul seriei a III-a din al treilea eșalon, întâlnire soldată cu o înfrângere, scor 2-4 (vezi galerie foto), ambele goluri ale tulcenilor fiind marcate din penalty. În schimb, azi au dat piept cu echipa de Liga a IV-a din Snagov, pe care au învins cu 6-2, ambele meciuri disputându-se pe durata a două reprize de câte 50 de minute.

Revenind la meciul de miercuri, Berceniul a condus la pauză cu 1-0 după golul reușit de căpitanul Fâșie. Alex Stan a mărit diferența la 2-0, la puțin timp după reluare, însă Neagu a redus din handicap dintr-un penalty obținut ca urmare a unui henț făcut de Marulis. Pe fondul schimbărilor făcute în tabăra Deltei, ilfovenii au mai punctat de două ori, prin Bereșoae și Ionică, între cele două reușite intercalându-se un nou gol din penalty al tulcenilor. De data aceasta, de la punctul cu var a marcat Nicu Crețu.

ACS Berceni: Meilă – Cr. Stan, Fâșie, Sandu, Pazon – Al. Stan, Al. Radu, Pivniceru, Pătrașcu – Crețu, Bănaru. Au mai jucat Lică, Ghinea, Paraschivoiu, Marulis, Bereșoae, Frangu, Tătar, Barbu, Ciochină, Ionică, Ir. Dumitru și Ioniță. Antrenor Laurențiu Diniță

Delta: Stoicescu – Stanca, Iacob, Marincău, Mansur – Ursu, Postelnicu, Ionescu, Sin – Câju, Neagu. Au mai intrat L. Szekely, I. Olteanu – Mișelăricu, Scarlat, M. Olteanu, N. Crețu, Nanu, Dragu, Protopopescu, Ciobanu. Antrenor Mihai Ciobanu

 

Locație incertă pentru amicalul cu Balotești

În această dimineață, lucrurile au stat mult mai bine la nivel de scor, tulcenii impunându-se lejer în fața echipei CS Snagov (Liga a IV-a Ilfov), scor 6-2 (3-1). Nicu Crețu a deschis scorul, pentru ca Nanu să ducă scorul la 3-0 cu o dublă. Ilfovenii au avut o tresărire de orgoliu, reducând diferența la un singur gol, în doar 10 minute, dar plusul de valoare și de experiență al tulcenilor și-a spus cuvântul, aceștia punctând de trei ori. Alex Iacob și apoi Câju și Cosmin Neagu, ultimii doi din penalty-uri, au stabilit scorul final al amicalului.

Mihai Ciobanu a abordat meciul cu Szekely – Stanca, Marincău, Mișelăricu, Olteanu – Gârleanu, Postelnicu, N. Crețu, Nanu – C. Neagu, Ursu. Au mai intrat V. Crețu, Iacob, Scarlat, Mansur, Sin, Câju, Ionescu, Protopopescu, Dragu, Ciobanu.

Duelurile tulceano-ilfovene se vor termina cu un meci contra celor de la CS Balotești, care va avea loc duminică dimineață. Dacă inițial meciul ar fi trebuit să aibă loc la baza FRF de la Buftea, se pare că se caută o soluție pentru a se juca totuși pe un teren de iarbă, însă o decizie în acest sens se va lua de abia în cursul zilei de sâmbătă.

Mai trebuie spus că pe 23 februarie ar fi trebuit să se joace un meci cu Rapid, anulat inițial din cauza devansării datei de start a Ligii I. Ulterior s-a discutat reprogramarea meciului pentru data de 16 a acestei luni, dar se pare că lipsa unui teren practicabil cu iarbă a dus la anularea definitivă a acestui duel, care ar fi fost o reeditare a partidei din Cupă.

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto IlfovSport

 

Mihai Andries 15 Feb. 2013, 23:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă