Delta Tulcea a măturat pe jos cu Steaua II!

22 Jul. 2009, 19:05 Pregătiri, amicale
Delta Tulcea a măturat** pe jos cu Steaua II!

Aflați în cantonament la Conca Verde, tulcenii au disputat la Săcele un amical cu echipa a doua a Stelei. Cu Pleșan pe bancă, nefolosit în acest meci, bucureștenii au fost o pradă ușoară pentru echipa lui Constantin Gache, în care Pantelie (foto) a dat un adevărat recital. Scorul final, 3-0, nu mai necesită niciun alt comentariu.

Revenit de la Farul și cu mari șanse de a evolua la Tulcea sub formă de împrumut în noul sezon al Ligii a II-a, Pantelie a făcut de toate: a dat gol din un penalty, a dat gol din acțiune, dar și o pasă de gol. Această victorie a venit la fix pentru a șterge gustul amar rămas după primul amical, în care tulcenii au pierdut la scor cu Sportul (0-4).

Revenind la meci, Constantin Gache și Cristea Rusu i-au trimis în teren pe Pârvu – Petean, Mișelăricu, Grigorov, V. Crețu – Postelnicu, Macare, Lucan, N. Crețu – Pantelie, Costescu. Au mai jucat după pauză:  I. Olteanu, T. Enache – Judeanu, I. Bratu, Aldo, S. Constantin, I. Filip, Nițor, Furdui, Șagău, Algiu, Borza.
 

În ceea ce privește lotul de jucători se observă absența lui Coconașu, care încă nu a ajuns la un acord cu gruparea tulceană. O altă problemă majoră o reprezintă juniorii, mai ales după ce Paul Anton i-a anunțat pe oficialii Deltei că va fi reținut de Gloria Bistrița în lotul pentru Liga I și nu se mai pune problema unui nou împrumut la Tulcea. În ceea ce privește pe argentinianul Aldo, acesta nu a reușit să impresioneze în amicale și se va renunța la serviciile sale.

Mâine seară, Delta va disputa al treilea amical al perioadei de pregătire împotriva unei echipe israeliene.

 

 

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

22 Jul. 2009, 19:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă