Delta Tulcea a luat bătaie de la o echipă de Liga a treia

18 Feb. 2009, 21:03 Pregătiri, amicale
Delta Tulcea a luat bătaie de la o echipă de Liga a treia

După ce vinerea trecută tulcenii de la Delta au fost egalii unei echipe care încearcă să evite retrogradarea din Liga a treia, Portul Constanța, ieri, la Slobozia, Delta a jucat cu o echipă tot de Liga a treia angrenată, cu puține șanse e drept, în lupta pentru promovare, respectiv Unirea Slobozia. Meciul s-a disputat pe durata a două reprize de câte 60 de minute în care au fost rulați toți jucătorii din lot plus câțiva jucători aflați în probe.

 

Gazdele au deschis scorul în minutul 24 și până la finalul celor 120 de minute de joc tabela a rămas neschimbată, acest meci fiind cel de-al patrulea consecutiv în care tulcenii nu câștigă.

 

La Slobozia, Delta a jucat în prima repriză în formula I. Olteanu -  Petean, Grigorov, Lucan, S. Constantin (B. Costea) – N. Crețu, Postelnicu, Coconașu, Fritea (Macarie) – Borza, Șagău, iar în repriza secundă cu Pârvu (Enache) – I. Filip, Roșca, Abel, B. Costea – V. Crețu (Fl. Alexandru), Lipă, Furdui, Macarie (Müller) – N”Kongue, Grbovic.

 

Ultimul test al Deltei se va da sâmbătă la Tulcea, pe stadionul Delta, în compania echipei Oțelul II Galați, altfel spus cu o săptămână înainte de meciul oficial cu Dinamo II București din prima etapă a returului, programat pe 28 februarie la Tulcea.

articol scris de Irinel Călin

 

18 Feb. 2009, 21:03 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă