Delta încearcă Fortuna sâmbătă!

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale
Delta încearcă Fortuna** sâmbătă!

Pentru că tulcenii de la Delta vor avea următorul meci oficial în Liga a II-a abia la sfârșitul săptămânii viitoare, la Botoșani, cu una dintre pretendentele la promovare, sâmbăta aceasta a fost perfectat un amical contra unei alte candidate la promovare. Este vorba despre Fortuna Brazi, liderul celei de-a șase serii din Liga a III-a, o echipă cu președinte tulcean, Virgil Munteanu, fost Guvernator al ARBDD.

Meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 11.00, ora obișnuită a meciurilor de Liga a II-a, de la aceeași oră fiind programate alte trei meciuri din seria Deltei, derby-ul dintre CS Otopeni și FC Botoșani urmând să se dispute duminică.

„Va fi un meci foarte util pentru noi în care prin protocol cu adversarii vom face în așa fel încât să apuce să joace toți jucătorii din lot. Eu sper din tot sufletul să apuce să joace în acest amical, măcar și câte 5-10 minute atât Câju, care ne-a lipsit foarte mult, cât mai ales Neagu de care avem mare nevoie el fiind unul dintre puținii jucători sub 21 de ani pe care îi avem în lot”, a declarat Constantin Gache, antrenorul de la Delta Tulcea.

După amicalul cu Fortuna Brazi, tulcenii mai au doar un singur meci de disputat în turul campionatului, cu FC Botoșani pe 24 noiembrie, după care vor intra în vacanță. O vacanță care probabil va fi foarte tristă din moment ce din vacanța de vară jucătorii de la Delta nu prea au mai avut de ce să-și verifice cardurile.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 13:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă