Delta a pierdut la limită cu macedonenii de la Rabotnicki

12 Feb. 2012, 16:06 Pregătiri, amicale
Delta a pierdut la limită** cu macedonenii de la Rabotnicki

Sâmbătă după-amiază, Delta Tulcea a disputat un meci de verificare, al treilea de la sosirea în Antalia, în compania galonatei formații macedonene, Rabotnicki Skopje (locul 9 în prima ligă, participantă constantă în cupele europene), în fața căreia a cedat la limită, 1-0, cu un gol primit, în minutul 34, dintr-un penalty.

Jocul s-a constituit într-un test extrem de util, cu un adversar puternic, care a practicat un joc bărbătesc, la limita regulamentului. Ca urmare a dârzeniei cu care au abordat partida fotbaliștii macedoneni, antrenorul Cristian Dulca a fost nevoit să-i înlocuiască, din cauza accidentărilor (se speră că nu foarte grave), pe D. Florea (încă din minutul 35) și pe Henry (minutul 63).

Divizionara noastră secundă a început partida cu urmaătorul „11”: Olteanu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, Cucu – Câju, Coconașu, B. Oprea, Tobă – D. Florea (35 – Ad. Ionescu), Henry (63 – Postelnicu). La pauză au mai fost operate alte patru modificări: au intrat R. Radu, Tene, Sânmărtean și Neagu, înlocuindu-i pe Coconașu, Tobă, Cucu și Câju.

Lucru îmbucurător la capătul acestui joc este faptul că, în ambele formule de atac testate de Cristi Dulca, tulcenii și-au creat numeroase ocazii de poartă, numai neșansa sau lipsa de concentrare în fata porții, făcând ca acestea să nu fi fost finalizate cu gol.

Dacă până acum „alb-albaștrii” au efectuat în fiecare zi câte două antrenamente, excepție făcând zilele cu meci în care antrenorul Cristi Dulca a comandat o singură ședință de pregătire, dimineața, duminică tulcenii au avut un program mai lejer cu un singur antrenament urmat de o binemeritată sesiune de recuperare.

Următorul meci de verificare este programat luni după amiază.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

12 Feb. 2012, 16:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă