Delta a pierdut amicalul cu croații din Split

08 Feb. 2012, 09:22 Pregătiri, amicale
Delta a pierdut amicalul** cu croații din Split

În fața unui adversar valoros care a reușit săptămâna trecută să se impună în fața prim-divizionarei „U” Cluj, Delta a reușit un joc curajos în fața lui RNK Split, testul fiind considerat foarte util de către staff-ul formației alb-albastre.

Antrenorul Cristian Dulca a folosit două garnituri diferite pe parcursul jocului. Asfel, la startul partidei au fost trimiși în teren: Olteanu – Cârjă, Soporan, D. Munteanu, Cucu – Câju, Coconașu, Ad. Ionescu, Tobă – Florea, Henry.

Croații au reușit să deschidă scorul, pe finalul primei reprize, la capătul unei acțiuni colective. Echipierii formației de pe malul Dunării au avut o replică curajoasă, amenințând poarta adversă prin Câju și Henry, ultimul aflat pe lista de priorități a antrenorului „pandurilor” din Tg. Jiu, Petre Grigoraș.

În partea a doua a Delta a aliniat următoarea formulă: Stoicescu – Filip, Grigorov, Marincău, Sânmărtean – Neagu, Postelnicu, Negruț (60 Mansour), Tene – R. Radu, B. Oprea. După cum se vede au fost utilizate și noile achiziții: Filip (revenit de la Gloria Buzău), Marincău, B. Oprea (transferati de la Victoria Brănești) și Negruț (jucător aflat în probe).

În minutul 50, croații au beneficiat de amabilitatea arbitrului, care a dictat cu maximă lejeritate un penalty, și au ridicat scorul la 2-0. Golul de onoare al tulcenilor a fost înscris de Răzvan Radu în minutul 80.

În următoarea partidă, Delta Tulcea va întâlni, pe 9 februarie, pe Horizont Turnovo (liga I – Macedonia).

Curtat insistent de formația gorjeană, atacantul Henry va rămâne, cel puțin până în vară, la Tulcea, nici staff-ul tehnic, nici conducerea administrativă nefiind de acord cu transferul acestuia, în condițiile în care obiectivul impus este promovarea în primul eșalon.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

08 Feb. 2012, 09:22 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă