Delta a încheiat cantonamentul cu un 0-0 împotriva lui SC Bacău

21 Jul. 2012, 14:02 Pregătiri, amicale
Delta a încheiat cantonamentul** cu un 0-0 împotriva lui SC Bacău

Joi după amiază lotul divizionarei secunde Delta Tulcea a părăsit cantonamentul montan de la Câmpulung Moldovenesc, cu direcția Tg. Ocna unde a disputat vineri dimineață un nou test în compania formației SC Bacău. Antrenorul Constantin Gache a utilizat doua garnituri diferite in cele doua reprize ale amicalului încheiat 0-0.

Astfel, la primul fluier al arbitrului, au intrat in teren urmatorii: Stoicescu – Filip, Grigorov, Scarlat, Bari – Pantelie, Coconasu, N. Cretu, Cl. Dragu – R. Radu, Mendy. Pentru ai mai testa inca o data pe cei doi jucatori noi, Bari si Mendy, tehnicianul tulcean a improvizat mutandu-i pe atacantii Pantelie si Cl. Dragu in linia mediana. Dar aportul celor doi nu a fost unul deosebit.

In cea de-a doua repriza a fost folosit unsprezecele: Olteanu – V. Cretu, Miselericu, Marincau, Mansur – Ciju, Ad. Ionescu, Postelnicu, Neagu – D. Florea, Henry. Ultimul si-a trecut in cont o bara, de altfel aceasta fiind cea mai mare ocazie a jocului.

La finalul partidei, antrenorul Constantin Gache ne-a declarat: „Dupa un stagiu in care principalul obiectiv a fost pregatirea fizica, chiar m-a multumit evolutia baietilor. Sincer sa fiu ma asteptam la mai rau. Oboseala fizica si mentala acumulata, dorul de casa au determinat lipsa concentrarii. Dar, repet, ma bucur totusi de modul in care au incercat sa se exprime in teren.”

In alta ordine de idei, Soporan, al carui contract s-a terminat, a parasit lotul tulcean plecand in Republica Moldova, unde urmeaza sa evolueze in randurile unei prim-divizionare. Singurul jucator care n-a evoluat in acest test a fost Emil Nanu, care revenit in cursul stagiului a efectuat doar un antrenament.

In privinta fundasului Ionut Andrei accidentat in timpul meciului cu Otelul II, va afla diagnosticul luni cand va efectua un RMN.

Urmatorul meci de pregatire va avea loc miercuri, dupa amiaza, la Tulcea in compania divizionarei C, Unirea Casimcea.

Articol scris de Valentin C. Ifrim

21 Jul. 2012, 14:02 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă