„Decizia amânării returului ne dezavantajează”

01 Mar. 2012, 20:19 Pregătiri, amicale

Amânarea startului returului îi determină pe oficialii celor de la Alro să mai perfecteze alte jocuri de verificare săptămâna care urmează.

Președintele Jane Nițulescu spune că decizia nu îi avantajează. „Sigur vom mai lua câteva jocuri. Voi avea o discuție cu conducerea tehnică, rămâne să stabilim cu cine vom juca. Nu știu dacă vom avea posibilitatea să susținem vreun amical la Slatina, depinde de condițiile terenului. Decizia amânării returului ne dezavantajează, pentru că antrenorul îți făcuse un anumit program, dar asta este”, a precizat oficialul clubului.

În stagiul pregătirii centralizate din Antalya, Alro a susținut trei jocuri de pregătire, iar la revenirea din cantonament a avut programate alte cinci partide.

Confruntare amicală cu satelitul celor de la Dinamo

Alro va continua seria meciurilor de verificare cu un joc în compania satelitului celor de la Dinamo București. Amicalul se va disputa, în deplasare, pe terenul sintetic din cadrul complexului grupării din capitală.

După amicalul susținut în compania formației din eșalonul al treilea Atletic Bradu, câștigat cu scorul de 3-0, în care antrenorul Daniel Mogoșanu a trimis pe teren jucătorii care au evoluat mai puțin, Alro continuă amicalele în vederea edificării asupra formulei de start. Sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Dinamo, aluminiștii întâlnesc satelitul grupării bucureștene. Acesta este al doilea amical susținut în compania unui adversar de același eșalon, după confruntarea cu CSM Râmnicu Vâlcea, când slătinenii s-au înclinat cu scorul de 3-5.

„Este o concurență extraordinar de mare”

Antrenorul celor de la Alro Slatina, Daniel Mogoșanu, este mulțumit de lotul pe care-l are la dispoziție, principalul considerând concurența acerbă ca fiind extrem de benefică. Principalul grupării aluministe spune că până la startul returului, amânat cu încă o săptămână, vor fi perfectate toate detaliile legate de runda inaugurală.

„La nivelul lotului, fiind foarte valoros, este o concurență extraordinar de mare pe posturi, probabil din lucrul acesta vom avea numai de câștigat. Mă bucur că jucătorii sunt conștienți de ceea ce ne așteaptă. Mai sunt de pus la punct câteva aspecte, avem timp să perfectăm toate lucrurile”, a declarat Daniel Mogoșanu.

Alro Slatina ocupă un loc la jumătatea clasamentului, obiectivul grupării pregătite de Daniel Mogoșanu în acest sezon fiind clasarea pe podium. Speranțele legate de promovare sunt legate de eventualele probleme pe care fostele divizonare A Bistrița și Timișoara le-ar putea întâmpina în obținerea licenței pentru Liga I.

Sursa: Gazeta Nouă

01 Mar. 2012, 20:19 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă