Debut fericit pentru Iosif Rotariu la FC Caransebeș: 1-0 cu ACS Poli!

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:16 Pregătiri, amicale

FC Caransebeș a câștigat primul joc cu Iosif Rotariu pe bancă. „Gugulanii” s-au impus în amicalul cu ACS Poli de la Timișoara, scor 1-0, și par bine pregătiți pentru reluarea campionatului Ligii a III-a. Noul tehnician s-a arătat încântat de nivelul la care i-a găsit pe câțiva jucători tineri sosiți chiar din Capitala Banatului.

„A fost un meci amical, primul de când am venit la Caransebeș. Am vrut să văd și eu echipa, cum se mișcă, să cunosc mai bine jucătorii. Într-adevăr a fost un joc foarte reușit, suntem pe un drum bun. Din ce am văzut azi cred că perspectivele vor fi frumoase la Caransebeș. Sunt câțiva jucători, împrumutați de la Poli, care cu siguranță vor reveni și vor fi chiar titulari la Timișoara. Artean și Constantinescu sunt doi jucători care arată foarte bine acum, din toate punctele de vedere. S-au și disciplinat tactic, au crescut valoric, s-au maturizat. Sunt jucători pe care ACS Poli se va baza curând la echipa mare”, a declarat Iosif Rotariu.

Fostul internațional a precizat că a acceptat postul lăsat vacant de Alin Artimon datorită relației cu Dan Alexa, care-i sprijină pe „gugulani”. „Mie mi-a fost greu să accept, pentru că mereu am fost obișnuit cu un nivel înalt, jucători de valoare, și eu am jucat la un nivel înalt, dar în perioada aceasta scurtă (n.r. turul campionatului) am fost la Lugoj, l-am ajutat pe fratele meu la antrenamente. Am început să mă acomodez cu Liga a III-a și am o relație de respect foarte mare pentru Dan Alexa, m-a rugat să-l ajut până la finalul campionatului și am mers cu sufletul deschis”, a adăugat „Roti”.

VEZI o GALERIE FOTO de la amical

În duel cu fratele său

FC Caransebeș reia campionatul peste o săptămână cu o deplasare la „combinata” Muncitorul Reșița Voința Lupac. Liderul C4 va juca apoi în a treia rundă din 2014 pe terenul lui Vulturii Lugoj, tocmai echipa la care activează ca „principal” Ilie Rotariu, fratele geamăn al lui Iosif, și pentru care a fost „asistent” în tur. „Era mult mai important dacă jucam noi în teren, în primul rând joacă echipele, cea care va fi mai în formă la acea oră să câștige. Cunosc și echipa de la Lugoj, sunt echilibrate valoric, cel mai bun sâ câștige”, a conchis „Roti”. Ilie Rotariu a fost de altfel azi la jocul cu ACS Poli ca să „spioneze” noua echipă a fratelui.

Interesant e că după plecarea lui Alin Artimon, care hotărâse închiderea capitolului plecări/veniri în această iarnă, la echipa „gugulană” a revenit mijlocașul Ioan Feneș și au plecat în schimb Fuchs (Giarmata) și Firan.

Sursa: Sport 9

Marius ANGHEL 21 Feb. 2014, 15:16 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă