Debut cu dreptul pentru „Chiru”

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 13:57 Pregătiri, amicale
Debut cu dreptul pentru

Echipa prahoveană de Liga a III-a care și-a reluat cel mai devreme pregătirile de iarnă a fost CSM Câmpina, iar trupa antrenată de la începutul anului de Daniel Chiriță a disputat, deja, primul amical din această perioadă. Adversarul întâlnit a fost gruparea de Liga A, CS Blejoi, și deși între aceste două formații există o diferență de un eșalon, pe teren nu s-a sesizat acest aspect. Scorul cu care s-a încheiat întâlnirea disputată pe stadionul formației de prim eșalon județean a fost 1-0 pentru CSM Câmpina, singura reușită a întâlnirii fiind izbutită de Decebal Nae în debutul partidei, când a profitat de o eroare a lui Stoica, care a trimis slab mingea spre propriul portar (minutul 3).

Și la acest scor, echipa de eșalon superior a punctat la capitolul ocazii, prin deja amintitul Nae (20, 22, 33), A. Ilie (26) sau Băcioiu (31), pentru ca finalul primului act să consemneze cea mai clară oportunitate de a marca, de această dată în tabăra gazdelor, dar șutul expediat de atacantul M. Ivan a nimerit bara laterală (36).

La pauză, ambii tehnicieni au efectuat modificări în garniturile de bază, dar și în aceste condiții oportunitățile de a marca au continuat să apară. Mai întâi oaspetele Puchea (n.r. – jucător venit de la Petrolistul Boldești și care va ajuta mult angrenajul câmpinenilor) a dat tonul ocaziilor (49), pentru ca germanul J. Smajlovic să-și treacă în cont o ocazie (63 – reluare din 5 metri, cu capul, în portarul V. Ion, din centrarea aceluiași Nae). Însă, scorul putea deveni egal în minutul 71, dar R. Constantinescu și apoi Cr. Ionescu nu l-au putut învinge pe Bica, portarul oaspeților având două reflexe de „zile mari”. Spre finalul întâlnirii a ieșit la rampă fostul prim divizionar V. Sandu, dar șuturile câmpineanului din lovitură liberă au trecut de puțin pe lângă țintă.

În cele din urmă, meciul s-a încheiat cu victoria la limită a CSM-ului, fiind, totodată, primul succes amical pe banca tehnică a lui Chiriță.

Ciobanu, așteptat la CSM

Cu ocazia amicalului de la Blejoi, formația CSM Câmpina a testat mai mulți jucători, printre care Boriț (ex-Farul Constanța) și Oaie (juniori Astra), dar conducerea echipei nu a fost mulțumită de prestația acestora și nu i-a mai chemat la antrenamente. În schimb, astăzi, ar putea veni sub comanda lui „Chiru” fostul fundaș al Sportului Studențesc, Sorin Ciobanu, după cum ne-a declarat directorul sportiv al formației, Valeriu Nicoară. De la același interlocutor am aflat că este așteptat și Gabi Paraschiv, jucător care a evoluat ultima oară la Oțelul Galați, în Liga I.

În altă ordine de idei, următorul amical al echipei CSM Câmpina este programat miercuri, când pe terenul de lângă Sala Sporturilor „Olimpia” va sosi formația de Liga A, CS Păulești. Apoi, sâmbătă, elevii lui Chiriță vor întâlni colega de eșalon, dar nu de serie, CS Ștefănești, urmând ca zilele următoare să se stabilească terenul pe care se va disputa amicalul.

CS Blejoi – CSM Câmpina 0-1 (0-1)
Stadion: „CS”, Blejoi. Spectatori: circa 50. A marcat: -/ D. Nae (3)

CS: Ad. Gheorghe – Stoica, Licsandru, Filip, Dinicu – Codreanu, Bojoagă, Ir. Dumitru, Mirea – I. Ivan, Ghiță. Au mai jucat: V. Ion – Ad. Ioniță, Lungu, Rigu, Nica, Cr. Vasile, Cr. Ionescu, Constantinescu, M. Nicolae. Antrenori: Răzvan Vlad și Emil Coșieru.

CSM: Panaite – Cl. Dumitrescu, M. Tudor, V. Sandu, Dobrinoiu – Puchea – Băcioiu, Ilioiu, N. Popescu – Ad. Ilie, Nae. Au mai evoluat: Ad. Bica, Preda – Nincă, Jercălău, G. Costin, Boriț, Bencea, J. Smajlovic, Năstase, Oae. Antrenori: Daniel Chiriță, Robert Stoica și Marius Palancianu.

Arbitri: Marcel Marin (Ploiești) – Cristi Damian (Slănic) și Constantin Pantilimonescu (Ploiești).

Marius ANGHEL 20 Jan. 2014, 13:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă