Debut cu dreptul în amicale pentru FC Bihor: 2-0 cu Olimpia Satu Mare

22 Jul. 2012, 12:15 Pregătiri, amicale
Debut cu dreptul în amicale pentru FC Bihor:** 2-0 cu Olimpia Satu Mare

FC Bihor a început cu o victorie seria jocurilor amicale de pregătire din această vară. Sâmbătă, la Stadionul Municipal „Iuliu Bodola”, echipa bihoreană a primit replica formației de ligă a III-a, Olimpia Satu Mare, grupare antrenată de fostul jucător al Stelei Tiberiu Csik.

La capătul unui joc în care FC Bihor a fost stăpână pe situație, controlând disputa și creându-și cele mai multe ocazii de gol, dar și cu unele zvâcniri ale oaspeților, „roș-albaștrii” s-au impus cu scorul de 2-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

Primul gol al confruntării l-a marcat Sulea, în minutul 25, în urma unei centrări venite de la Zanardini, de pe dreapta. Sulea a reluat imparabil, sub transversal, din 6 metri.

În partea a doua, după ce cei doi antrenori, Gheorghe Ghiț la FC Bihor, respectiv Tiberiu Csik la oaspeți, au schimbat complet echipele, trimițând în teren jucători noi, mai mult tineri și rezerve, a venit și golul al doilea, marcat tot de FC Bihor, printr-o foarte frumoasă execuție a decarului Sorian. Acesta a șutat cu efect din afara careului, la colțul lung al porți oaspeților, mingea ducându-se aproape de vinclu.

Una peste alta, a fost un joc bun pentru început pentru ambele echipe, cei doi tehnicieni putând observa la lucru întregul lot de jucători, timp de 45 de minute.

Antrenorul gazdelor, Gheorghe Ghiț a trimis în teren în prima repriză echipa: A. Popescu – Zanardini, Oltean, Petrache, Diarra (min. 17 Simic) – Florean, Coroian, Korujev, Bic – Hadăr și Sulea.

Echipa din prima repriză de la Olimpia Satu Mare a fost: Șuta – Moș, Silaghi, Iuhas, Homorozan – Marian Pop, Micaș, Botoș, Hanus – Marinaș și Dragoș.

În partea a doua la FC Bihor au jucat: A. Popescu (min. 80 I. Pop) – Ionescu, Bactăr, Matei, Simic – Sorian, M. Popa, Goge, Fl. Pop – Ov. Popa, Hadăr (min 67 Iorgovan).

La Olimpia, Tiberiu Csik a trimis în repriza a doua în teren formula: Coman – Molnar, Sabău, Lauruc, Glodean – Fejer, Mureșan, Cosma, Ghiriti – Prodan (min. 81 Lihat) și Dănilă.

GALERIE FOTO de la amical

La FC Bihor, titular în poartă a fost A. Popescu revenit la echipă, unde va continua și-n sezonul următor. De asemenea au fost utilizați și jucătorii veniți în probe, fundașul stânga sârb, Simic, și mijlocașii Korujev (bulgar) și Goge. Acesta din urmă a venit de la FCM Tg. Mureș, dar el a evoluat și la CSM Rm. Vâlcea.

„A fost un joc bun. Am regăsit lucrurile pe care le exersăm în această perioadă la antrenamente. Au fost 45 de minute de joc pentru toată lumea. Sunt și lucruri care trebuie îmbunătățite, dar sunt normale la stadiul pregătirilor în care ne aflăm”, a declarat, la final antrenorul orădean Gheorghe Ghiț.

În următorul joc amical, FC Bihor va întâlni sâmbăta viitoare, pe 28 iulie, la Gyula, echipa maghiară Szeged. Apoi, marți, pe data de 31 iulie, va începe cantonamentul din Italia, de la Coccaglio, prevăzut până pe 10 august.

Până atunci însă este foarte posibil să mai sosească în probe și un fundaș central.

Sursa: Bihoreanul

22 Jul. 2012, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă