De la Motru, la Rovinari

24 Feb. 2012, 16:14 Pregătiri, amicale
De la Motru,** la Rovinari

Un nou joc de pregătire pentru FC Olt. Echipa aflată sub comanda lui Dan Oprescu continuă seria amicalelor pauzei competiționale cu un meci susținut la Rovinari. Alb-vișiniii vor avea mâine ca adversară formația de Liga a III-a Jiul.

După victoria obținută la Motru, fotbaliștii grupării FC Olt Slatina vor întâlni sâmbătă o altă echipă gorjeană. Tehnicianul clubului de eșalon secund își va urmări elevii la lucru într-o partidă disputată pe teren sintetic. Jiul Rovinari este formația în compania căreia Oprescu va încerca să pună la punct detaliile din jocul echipei înaintea startului returului de campionat.

„Jucăm cu Jiul Rovinari, la ora 12.00. Mai este mult de lucru, încă nu s-a conturat un prim unsprezece. La mine la echipă e greu să fie un prim unsprezece. Echipa se va schimba în funcție de randamentul jucătorilor. Cei care vor fi în formă, ăia vor juca”

„Principalul” celor de la FC Olt spune că până la începerea ultimei jumătăți a sezonului mai pot apărea modificări la nivelul lotului de jucători. Obiectivul formației slătinene pentru actuala stagiune de campionat este salvarea de la retrogradare.

Sursa: Olt TV

24 Feb. 2012, 16:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă