Dan Oprescu: „Unii jucători nu se respectă”

22 Jan. 2012, 14:09 Pregătiri, amicale
Dan Oprescu:**

FC Olt Slatina a pierdut la scor primul amical al iernii. Alb-vișiniii s-au înclinat cu scorul de 3-0 în meciul de verificare susținut, în deplasare, cu formația din eșalonul al treilea, Atletic Bradu.

Antrenorul Dan Oprescu a rulat întreg lotul de jucători aflat la dispoziție, folosind două formule de start. Pe lângă noile achiziții, care au putut fi urmărite la lucru, principalul celor de la FC Olt Slatina a avut câțiva jucători aflați în probe, însă marea majoritate va părăsi echipa după acest joc. Toate cele trei goluri au fost încasate de alb-vișinii în primele 30 de minute ale partidei amicale.

„Sunt nemulțumit, nu poți fi altfel după ce pierzi la scorul acesta cu o echipă de eșalon inferior, chiar dacă terenul a fost acoperit de zăpadă. Unii jucători nu se respectă pe ei înșiși. Este prematur să vorbesc despre jucătorii nou-veniți, toată lumea a jucat slab. Mulți dintre jucătorii aflați în probe nu vor mai rămâne, însă pe unii vreau să-i mai văd. Sigur, au fost și momente bune, dar umbrite de golurile primite. Au fost greșeli individuale foarte mari”
, a declarat Oprescu.

sursa: Gazeta Nouă

22 Jan. 2012, 14:09 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă