Dan Oprescu își testează jucătorii cu FC Argeș

17 Feb. 2012, 16:35 Pregătiri, amicale
Dan Oprescu** își testează jucătorii cu FC Argeș

Adversar tare pentru FC Olt în acest sfârșit de săptămână. După înfrângerea cu FCM Pitești, formația pregătită de Dan Oprescu se va deplasa mâine în Trivale, pentru a-i întâlni pe cei de la FC Argeș. Amicalul se va disputa pe teren sintetic.

Eșecul mai puțin așteptat suferit miercuri, în fața unei echipe de Liga a IV-a, a fost greu digerat de oficialii alb-vișiniilor. Fotbaliștii aflați sub comanda lui Oprescu se pot revanșa printr-o evoluție reușită în partida în care vor avea ca adversară o altă formație componentă a seriei Vest, FC Argeș. „Principalul” celor de la FC Olt speră ca vremea din această perioadă să permită disputarea amicalelor programate până la startul returului de campionat.

„În continuare, programul rămâne același. Sper să nu mai existe probleme de genul ăsta. Dar cu condițiile care sunt, cu suprafețele care vor fi, toate acoperite de zăpadă, s-ar putea să mai existe”, a spus Oprescu.

Dacă la finalul primei jumătăți a sezonului FC Argeș ocupă locul al cincilea, FC Olt se situează pe poziția a 13-a în clasament.

Meciul de sâmbătă se va desfășura cu începere de la ora 12.00 și îl puteți urmări LIVETEXT pe site-ul OLTTV.RO

Foto: Gazeta Nouă

17 Feb. 2012, 16:35 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă