Damila, victorie cu Oltchim! Nițu a anunțat că echipa se mută la Drăgășani

11 Aug. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale

În această dimineață, într-un joc amical disputat pe ploaie, la Căzănești-Vâlcea, Damila Măciuca a învins cu 2-0 echipa de Liga a III-a, FC Oltchim. Golurile alb-verzilor au fost reușite de Bălan în minutul 8, care a înscris cu un șut plasat, din apropiere și Voinea în minutul 53, care a îndeplinit o formalitate după o fază creată de E. Stoica. Ambele echipe au avut câte două bare, Damila prin Voinea și Roman, iar chimiștii prin O. Popescu și Preda.

Prezent la meci, finanțatorul Damilei, Dan Nițu a anunțat că echipa nu va juca pe „Hidroelectra”, ci la Drăgășani. „Noi ne-am dorit să jucăm la Rm. Vâlcea, dar nu s-a putut. Vom juca la Drăgășani, facem acolo modificările necesare. În plus, ne ajută mult și Primăria din Drăgășani” a spus patronul Damilei.

Damila: D.Geantă-Samson, I.Stoica, Hlincă, Bucuroaia-Melcea, Săceanu, Rogozan-Codin, Bălan, B.Geantă. Au mai jucat Niculescu, Amet, Posteucă, Pârvulescu, E.Stoica, Iordache, Militaru, Lircă, Roman, Iancu, Voinea, Ad.Popa.

Oltchim: Vlădoi, Moldoveanu, Onofrei, Chiripuș, Fuiorea-Tomescu, Ceapă, O.Popescu, Preda-Marinescu, Bârzogeanu. Au mai jucat R.Popescu, Mitrache, Păunescu, Smeadă, Smedescu

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Daniela Suditu

11 Aug. 2012, 17:44 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă