Damila se impune în testul cu Flacăra Horezu!

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 18:33 Pregătiri, amicale
Damila** se impune în testul cu Flacăra Horezu!

În primul joc amical din această vară, Damila s-a impus azi, pe terenul „Oltchim”, 2-0 în jocul cu echipa de Liga a IV-a Flacăra Horezu. Golurile alb-verzilor au fost marcate de către Daniel Iancu (foto), care a împins în plasă un balon respins în față de portarul advers și Andrei Voican, care a deviat o centrare venită din corner.

Pentru alb-verzi au evoluat mai mulți jucători veniți pentru a fi testați de Cl.Niculescu: Voican, Arnăutu, Ungur, I. Neagu sau portarul Iosif.

Jocul contra horezenilor a fost cu ghinion pentru fundașul Rareș Cucui, care s-a accidentat destul grav în primă repriză, când și spectatorii au auzit cum i-a pocnit genunchiul. „Nu are nimic la ligamente, se pare că e doar o ciupitură de menisc și stă o săptămână cu piciorul în ghips” a spus președintele Lucian Munteanu.

Nu a evoluat deloc mijlocașul L. Iordache, căruia i s-ar putea rezilia contractul în zilele următoare, deși acesta a cunoscut un salt valoric impresionant sub conducerea lui Erik Lincar.

Damila (prima repriză): D. Geantă – Melcea, Pârvulescu, I. Stoica, Cucui – A. Popa, Ov. Popescu – Iancu, Lircă, B. Geantă – Arnăutu.
Damila (a doua repriză): Iosif – Melcea, Deaconescu, Ungur, Samson – Bărbulescu, I. Neagu – Cataramă, Nilă, Codin – Voican

Articol scris de Adi Georgescu
 

Marius ANGHEL 20 Jul. 2013, 18:33 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă