Damila pierde ultimul test, 0-1 cu FC Caracal!

25 Aug. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Damila pierde ultimul test,** 0-1 cu FC Caracal!

În ultimul test înainte de startul noului sezon, Damila a pierdut vineri seara jocul disputat pe teren propriu, la Drăgășani, 0-1 cu echipa de Liga a III-a, FC Caracal. Circa 400 de suporteri au veni să îi susțină pe alb-verzi la primul joc pe terenul din Drăgășani, acolo unde trupa lui Dan Nițu s-a mutat din această vară.

Fanii nu au avut însă prea multe de văzut, jocul fiind unul de uzură, foarte echilibrat, fără faze de poartă. Caracalenii au reușit golul victorie în prelungirile partidei, după o bâlbâială a defensivei vâlcene. Din echipa pregătită de Erik Lincar au lipsit Codin, Bălan și Pârvulescu, ușor accidentați.

Altfel, în aceste zile se lucrează intens la modernizarea stadionului din Drăgășani, unde se montează scaune, se renovează vestiarul oaspeților și se construiește o sală de conferințe, totul urmând a fi gata până la primul joc, cu FCM Târgu Mureș.

Damila: Botaș – Samson, I. Stoica, Posteucă, E. Stoica – Melcea, Săceanu, Iordache – Ad. Popa, Voinea, B. Geantă. Au mai jucat: Niculescu, Amet, Hlincă, Bucuroaia, Lircă, Iancu, Rogozan, Roman și Militaru.

Articol scris de Adi Georgescu

25 Aug. 2012, 12:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă