Damila câștigă greu primul amical, 2-1 cu Horezu!

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 16:20 Pregătiri, amicale
Damila câștigă greu primul amical,** 2-1 cu Horezu!

Pe sinteticul din „Zăvoi”, Damila Măciuca s-a impus azi, cu scorul de 2-1, în fața echipei de Liga a IV-a Flacăra Horezu. Programat inițial să se desfășoare la Baza Oltchim, testul a fost mutat pe sintetic din cauza zăpezii căzute peste noapte.

Golurile alb-verzilor au fost marcate de Bălan și Marinescu. Primul a deschis scorul după 20 de minute de joc după o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri, horezenii au egalat în minutul 65 după o centrare în fața porții reluată în plasă de Andrei Stănică, în timp ce golul victoriei a venit la două minute după egalare, 67, în urma unei faze create de proaspăta achiziție George Rosca și finalizată prin alunecare de Octavian Marinescu.

De remarcat că tehnicianul Niculescu a folosit în acest test doar jucătorii care au evoluat foarte puțin sau deloc în tur, dar și fotbaliștii veniți recent în probe. Ceilați jucători din lot s-au antrenat separat la baza Oltchim.

O situație apare o reprezintă cea a lui Militaru, care face parte din grupul jucătorilor cărora i s-a reziliat contractul la finalul turului, însă mijlocașul a cerut să i se mai acorde o șansă și trebuie să-l convingă pe noul tehnician, Claudiu Niculescu.

Damila: D. Geantă – Bănuță, Pârvulescu, M. Popa, Florea – G. Roșca, Militaru – D. Iancu, Marinescu, Smedescu – Bălan. Au mai jucat: Popescu, D. Popa, Mihaiu.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: fcdamila.ro

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 16:20 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă