Damila a încheiat cantonamentul de la Târlungeni cu o victorie

27 Jul. 2012, 16:10 Pregătiri, amicale
Damila a încheiat cantonamentul de la Târlungeni cu o victorie

Damila Măciuca a încheiat azi cantonamentul de la Târlungeni cu un succes, 3-1 cu Unirea Slobozia. Pentru trupa antrenată de Erik Lincar au marcat Voinea, Bucuroaia și Posteucă, reușita ialomițenilor aparținându-i lui Anghel.

Dacă Bărbulescu a părăsit cantonamentul vâlcenilor după câteva zile, alegând să meargă mai aproape de casă, Râmniceanu și Codoban nu vor face nici ei parte din lotul alb-verzilor. În schimb, au ajuns recent în cantonamentul echipei Amet Ferdin (Juventus Colentina), M. Roman și Rogozan, ambii de la Gloria Bistrița.


„Lotul este conturat în proporție de 80%. Mai suntem interesați un portar, un fundaș central și un fundaș dreapta. La Târlungeni am avut condiții bune, a fost un cantonament reușit, în care am disputat 5 meciuri amicale, am avut 2 înfrângeri cu Afumați și Corona și 3 victorii, cu Dinamo II, Otopeni și Slobozia”
a spus președintele Lucian Munteanu.

După ce gazonul de la Măciuca nu a fost omologat de FRF, patronul Damilei, Dan Nițu caută soluții pentru ca alb-verzii să joace turul de campionat la Râmnicu Vâlcea.

Damila: Botaș – Ferdin, Odoroabă, Posteucă, E. Stoica – Melcea, Smedescu, Rogozan – B. Geantă, Ad. Popa, A. Voinea. Au mai jucat D. Geantă, Bogdanovici, Pârvulescu, Bucuroaia, Codoban, Iordache, Iancu, Bălan, Codin, M. Roman.

Articol scris de Adi Georgescu

27 Jul. 2012, 16:10 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă