Dacia Unirea nu are lot, dar și-a stabilit meciuri amicale! Cei trei vechi titulari care vin la antrenamentele conduse de Florentin Petre

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 14:30 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea nu are lot, dar și-a stabilit meciuri amicale!** Cei trei vechi titulari care vin la antrenamentele conduse de Florentin Petre

Penultima clasată din Liga 2, Dacia Unirea, nu are încă un lot apropiat valoric de cel din toamnă, caută fotbaliști, dar și-a stabilit deja datele primelor partide amicale.

Echipa brăileană antrenată de Florentin Petre va susține pe data de 2 februarie primul amical, cu Victoria Traian, formație aflată pe locul al doilea în Liga a 4-a din județul Brăila, iar pe 9 februarie o va întâlni pe Sporting Liești, locul al cincilea în Seria 1 a Ligii 3.

În cel de-a treilea test de verificare, Dacia Unirea o va avea ca adversară pe Unirea Slobozia, locul al doilea în Seria a 2-a a Ligii 3.

În altă ordine de idei, Dacia Unirea a încheiat primele două săptămâni de pregătire. După readaptarea la efort, jucătorii care se prezintă la antrenamente au trecut la perioada acumulărilor fizice. Iar această etapă, în care antrenamentele vor continua să fie la stadionul Municipal ori pe un teren cu gazon sintetic acoperit, se va încheia pe 2 februarie.

Din nefericire, întăririle întârzie să vină la Brăila. Până acum, doar trei jucători dintre vechii titulari, Niță, Pleșa și Moroianu vin la pregătiri, ceilalți jucători fiind juniori din propria pepinieră.

Săptămâna trecută au venit trei jucători tineri de la Piatra Neamț, însă după câteva zile Florentin Petre a păstrat doar doi.

În această săptămână sunt așteptați în probe mai mulți jucători.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 21 Jan. 2019, 14:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă