Dacia Unirea, învinsă pe teren propriu de Unirea Slobozia

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 13:05 Pregătiri, amicale

Daciei Unirea îi merge prost în amicalele din această vară. După o înfrângere și o remiză cu Dunărea Călărași, brăilenii au înregistrat marți seară un nou eșec. Echipa lui Alin Pânzaru a pierdut cu 2-1 jocul de pe stadionul Municipal din Brăila cu Unirea Slobozia.

Brăilenii au pierdut meciul amical cu Unirea după ce au primit două goluri în repriza a doua, în urma unor greșeli în apărare. Scorul a fost deschis de Andrei Pușcașu în minutul 20, cu un șut imparabil din colțul careului de 16 metri, după ce Niță i-a pasat în adâncime. Mai apoi, Adrian Răduca (26) a ratat oportunitatea de a majora scorul deși s-a aflat singur, nemarcat, la 18 metri și tot el ar mai fi putut înscrie o dată, însă portarul Mitrea (38) a scos de sub transversală lovitura liberă. 

Repriza secundă a început tot cu o ocazie importantă pentru brăileni, însă șutul lui Mihai Ion (53) din marginea careului a trecut peste poartă. Apoi, uniriștii au reușit egalarea când după o centrare de pe dreapta a fost reluată cu capul de Ibrian (65) de lângă Ghiocel, iar Gârlea a fost învins. Rezultatul final a fost stabilit de Drăguț (78), la o fază care nu anunța nimic, însă în care atacantul Sloboziei a reluat imparabil la colțul lung. Brăilenii au reacționat imediat, dar Mucuță și Enciu au ratat din 6 metri, ambii șutând pe direcția portarului Cristică, care a respins de fiecare dată.

În amicalul cu Unirea Slobozia, antrenorul Alin Pânzaru i-a testat încă o dată pe portarul Gârlea și mijlocașul Mihai Ion, însă și pe mijlocașii Daniel Unguru și Valentin Munteanu. Unguru este un fotbalist în vârstă de 22 de ani, care aparține de Pandurii Târgu Jiu, dar care în sezonul trecut la jucat la Măgura Cisnădie, iar Valentin Munteanu este un brăilean, născut în 13 iulie 1999, care a jucat ultima dată la Sporting Pitești în Liga a 4-a. La Bilciulescu s-a renunțat după meciul cu Dunărea Călărași jucat la Berca.

Dacia Unirea Brăila a jucat în prima repriză cu: Olaru (Mitrea 30) – Al. Niță, Olenic, Ghiocel, Stănciulescu – Petean, D. Oprea, Unguru, Necoară – Pușcașu, Muscă. În a doua repriză au fost folosiți: Mitrea (Gârlea 61) – M. Dima, L. Ivan, Ghiocel (Moroianu 66), Necoară – Paul Ioan, D. Unguru (M. Iordache 55), D. Oprea (Munteanu 66), Mihai Ion – M. Enciu, D. Mucuță.

Unirea Slobozia a început meciul cu: Cristică – Ibrian, Topor, Bucurică, Drăguț, Lemnaru, Soare, Dumitru, Toma, Răducă, Marc Khalil. În repriza a doua au mai jucat: Chițoiu, Alexe, Vârlan, Teodorescu, Andrei Radu, Gherasim, Marin, Ilie.

Următorul meci de pregătire al Daciei Unirea este programat pentru sâmbătă, la Râmnicu Sărat, cu Olimpia.

Foto: Pro Brăila

Marius ANGHEL 20 Jul. 2016, 13:05 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă