Dacia Unirea, îngenuncheată la Galați de o echipă de Liga 4. Trupa lui Florentin Petre nu arată deloc bine și vrea să se salveze de la retrogradare

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 16:40 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea, îngenuncheată la Galați de o echipă de Liga 4.** Trupa lui Florentin Petre nu arată deloc bine și vrea să se salveze de la retrogradare

Dacia Unirea Brăila visează să se salveze de la retrogradarea în Liga 3, însă, în acest moment, are un lot și mai slab valoric decât avea în prima parte a sezonului, în care a obținut doar 12 puncte în 21 de etape și se situează pe penultimul loc în clasament. Este lucru este dovedit de rezultatele pe care le-a înregistrat până acum în meciurile amicale.

După ce sâmbăta trecută a remizat, scor 3-3, cu Victoria Traian, echipă aflată pe locul 2 în Liga a 4-a Brăila, miercuri, formația lui Florentin Petre a suferit o adevărată rușine. Dacia Unirea s-a deplasat în orașul vecin pentru amicalul cu CS Universitatea Dunărea de Jos Galați și a pierdut cu 4-0 în fața liderului Ligii a 4-a.

Jucătorii antrenați de profesorul Cătălin Savu au făcut un meci excelent în fața brăilenilor și s-au impus prin golurile lui Adrian Grigoraș, care a reușit o dublă, Daniel Morogan și Iulian Mohorîță. CSU Dunărea are ca obiectiv promovarea în Liga 3, după ce în sezonul trecut a pierdut barajul cu CS Făurei.

La Dacia Unirea ultimul jucător venit în probe este Alexandru Izmană, un mijlocaș central care vine de la Știința Miroslava. În rest, Florentin Petre are mulți juniori din pepiniera clubului: Silviu Robu, Giani Niță, Robert Mardale, Marius Dulă, Ștefan Țapu, Răzvan Băcanu, Alexandru Bornescu și Daniel Dorașcu.

Dacia Unirea: Ionuț Moldoveanu – Leonard Coteț, Robert Mardale, Jean Prunescu, Mihai Mușea – Alex Sahru, Andrei Pleșa, Alexandru Izmană, Costin Ciucureanu – Silviu Robu, Giani Niță. După pauză au intrat: Ghitun – Marius Moroianu, Marius Dulă, Ștefan Țapu, Răzvan Băcanu, Alexandru Bornescu și Daniel Dorașcu.

CSU Dunărea: Olaru – Stancu, Morogan, Lovin, Hilohi, Țuiu, Ignat, Chiciuc, Blănaru, Grigoraș, Pavel. În partea a doua a meciului au fost utilizați și restul componenților lotului.

Următorul amical al Daciei Unirea este programat sâmbătă, tot la Galați, cu Sporting Liești, echipa de pe locul 5 în Seria 1 a Ligii 3.

Marius ANGHEL 07 Feb. 2019, 16:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă