Dacia Unirea, amical cu multe goluri și răsturnări de scor cu o echipă de Liga 4. Florentin Petre așteaptă jucătorii străini: „Patru-cinci la număr”

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 12:27 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea, amical cu multe goluri și răsturnări de scor cu o echipă de Liga 4.** Florentin Petre așteaptă jucătorii străini:

Amical cu multe goluri și răsturnări de scor între Dacia Unirea și Victoria Traian. Jocul dintre echipa din Liga 2 și cea din Liga a 4-a Brăila, desfășurat sâmbătă, pe terenul sintetic din Complexul Sportiv Dunărea din Galați, s-a încheiat la egalitate, 3-3.

Echipa din Liga a 4-a Brăila a condus de două ori. Ciocan a deschis scorul, însă trupa pregătită de Florentin Petre a restabilit egalitatea după golul marcat de Leonard Coteț. Până la pauză, Victoria, la care evidențiații lui Florentin Petre au fost mijlocașii centrali Costel Roșu și Paul Ioan, foști jucători ai Brăilei, și-a creat mai multe ocazii de gol, dar a mai înscris doar o singură dată, prin Ciocan.

În repriza a doua, Dacia Unirea a egalat prin Costin Ciucureanu apoi a preluat conducerea cu 3-2, după reușita lui Dragoș Cheleș. Mureșanu a înscris pentru formația din Traian, astfel că amicalul s-a încheiat la egalitate.

„Ținând cont de faptul că a fost primul meci, într-o perioadă foarte grea, de acumulări fizice, pot spune că sunt mulțumit de evoluția jucătorilor de la Dacia Unirea. Noi nu ne-am antrenat până acum pe un teren normal, de aceea spun că a fost un test reușit, în compania unei echipe bune, de la care am remarcat mijlocașii centrali. Obiectivul nostru este să creștem juniorii din propria pepinieră și ei au intrat în repriza a doua. Sunt copii la care visează Steaua și Dinamo. Mai avem o săptămână de acumulări fizice. Sper ca la începutul săptămânii să vină și jucătorii străini, patru-cinci la număr, au și ei nevoie de o perioadă de acomodare. Eu sper ca autoritățile locale să ne sprijine financiar, pentru că noi nu am renunțat la realizarea obiectivului: menținerea în Liga a 2-a”, a declarat, citat de Obiectiv Vocea Brăilei, Florentin Petre.

Dacia Unirea: Moldoveanu – Gab. Niță, Moroianu, A. Pleșa, Mușea – Coteț, Sahru, Mihalcea, Robu – Cuibari, Ciucureanu. În repriza a doua au mai intrat Chirilă – Dorașcu, Băcanu, Anghel, Mardale, Dulă, Giani Niță, Cheleș, Duță, Băluță, toți juniori din propria pepinieră.

Victoria Traian: Tunea – Orășanu, Baciu, Ghețu, Păduraru – P. Ioan, Roșu, A. Ion – Ciocan, Buzatu, Puia. În repriza a doua au mai jucat Dinu, Moroșanu, Tudorache, Frumuzeanu, Păvălache, Giol, Enache.

Articol scris de Costel FILIP

Marius ANGHEL 04 Feb. 2019, 12:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă