Dacia Unirea a trecut la limită de AFC Hărman. Jucătorii care au marcat pentru echipa brăileană

Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 16:06 Pregătiri, amicale
Dacia Unirea a trecut la limită de AFC Hărman.** Jucătorii care au marcat pentru echipa brăileană

Aflată în cantonament la Poiana Brașov, Dacia Unirea Brăila a disputat astăzi de dimineață primul amical din 2017. Jucătorii lui Alin Pânzaru au trecut la limită, 3-2, de a doua clasată din Seria 1 a Ligii 3, AFC Hărman, după ce la pauză scorul era egal, 1-1.

Desfășurat pe stadionul ICIM din Brașov, amical de 100 de minute dintre brăileni și AFC Hărman s-a încheiat cu victoria cu 3-2 a jucătorilor echipei din Liga 2. Antrenorul Pânzaru a început cele două reprize în formule diferite, în timp ce pe Cosmin Neagu și Marius Dima nu i-a utilizat deloc, aceștia fiind menajați.

Golul din prima repriză al Daciei Unirea a fost înscris de Mădălin Calu, în minutul 25, în timp ce în partea a doua a jocului au marcat Răzvan Adăscăliței (50”) și Andrei Pușcașu (58”). Pentru brașoveni a înscris Vlad Boția (30” și 99”).

Dacia Unirea în prima repriză: Olaru – Niță, Puia, Ivan, Necoară – C. Roșu, P. Ioan, Olenic, Iosofache – Calu, Mucuță.
Dacia Unirea în repriza a doua: Mitrea – Ed. Oprea, Moglan, Ghiocel, Stănciulescu – Roșoagă, D. Oprea, Adăscăliței, Ciucureanu – Pușcașu, M. Iordache.

AFC Hărman în prima repriză: Tănase – Stanciu, Forika, Mîndru, Pamfile – Stîngă, Roșu, Plumb – Leonte, Buga, Boția
AFC Hărman în repriza secundă: Tănase – Miloși, Forika (Idor ”60), Mîndru (Stanciu ”75), Codreanu – Dîrstariu, Leonte (Stîngă ”75), Alupoaie – Neagoe (Pavel ”70), Buga (Boriceanu ”70), Boția

Următorul amical al brăilenilor va avea loc în ultima zi a cantonamentului montan, în drum casă, atunci când se vor opri la Valea Călugărească, lângă Ploiești, pentru un test cu Petrolul 52 Ploiești, echipă aflată pe locul 1 în Liga a IV-a din județul Prahova. Testul are loc pe 4 februarie, de la ora 13:00.

 
Marius ANGHEL 01 Feb. 2017, 16:06 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă