Dacia a învins în Ghencea

08 Aug. 2009, 16:53 Pregătiri, amicale
Dacia a învins în Ghencea

 

Dacia a câștigat cu 3-1 ultimul amical al verii, echipa antrenată de Iordan Eftimie învingând, sâmbătă dimineață , în deplasare pe Steaua II. Golurile victoriei au fost marcate de Eric în minutul 20 cu un șut din interiorul careului, Huzuneanu în minutul 28 cu un lob de la 22 m peste portar și Ayza în minutul 41 după o acțiune personală în care a driblat mai mulți adversari inclusiv pe goal-keeper-ul advers.

 

Meciul disputat în complexul sportiv Ghencea, a fosst urmărit de pe margine și de staff-ul ethnic al primei echipe a militarilor: Bergodi – Renzo – Speriatu și de președintele Valeriu Argăseală.

 

Pentru echipa gazdă, antrenată de Leo Strizu a evoluat și fostul rapidist Ionuț Rada dar și atacantul Rusu de la prima echipă. Dacia a fost și ea urmărită la București de președintele clubului Ion Țuțală, directorul executiv Răzvan Tunaru, primarul Mioveniului Ion Georgescu, consilierul local Dumitru Olteanu, Ion Din unul dintre sponsorii echipei dar și de finanțatorul echipei Girom Albota, Gheorghe Oprican.

 

Caseta meciului:

Steaua II – Dacia Mioveni 1-3 (1-3)
Au marcat pentru Dacia: Yartey (20), Huzuneanu (28), Ayza (41)

Dacia: Ilie – Moșteanu, Olteanu, Stoica (77 Miulescu), Baicu (52 Chirciu) – Coșereanu (46 Mormolea), Săndulescu (35 Huzuneanu, 70 Nistor), Năuiu, Vladu – Ayza, Yartey (50 Francis).

Antrenor: Iordan Eftimie

 

Sursa: csdacia-mioveni.ro

08 Aug. 2009, 16:53 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă