Dacia a învins în amical echipa din Ștefanești

19 Feb. 2009, 17:51 Pregătiri, amicale
Dacia a învins în amical echipa din Ștefanești

Antrenorul Daciei, Iordan Eftimie, a dorit să aibă pînă la începerea campionatului un joc cu o echipă mai slabă valoric, pentru a putea vedea la lucru și fotbaliștii care pînă acum au evoluat mai puțin în amicale, începînd ca rezervă.

 

Ieri, Dacia a întîlnit la Ștefănești pe Viitorul Ștefănești, echipă din Liga a cincea, de care a trecut cu 5-0. Golurile au fost marcate de Vintilă, Popa, de două ori, Năuiu și Preda.

 

Eftimie a început meciul cu: Deaconu – Cojocaru, Roșu, Daouda, Nicu – Popa, Panait, Mormolea, Marinescu – Preda, Vintilă, în repriza a doua, pe final intrînd și mai mulți dintre jucătorii titulari în celelalte partide.  Deși sîmbătă Dacia avea programat un meci la Ploiești, cu Petrolul, adversarul a fost schimbat zilele acestea, găzarii anulînd meciul, motivînd că, în ultima partidă de pregătire, cu CSM Rm. Vîlcea, s-au ales cu foarte mulți accidentați. Argeșenii au găsit însă un alt partener, echipa din Mioveni urmînd să facă deplasarea la Caracal pentru acest ultim amical al perioadei de pregătire.

 

Articol scris de Ștefan Dobre
 

19 Feb. 2009, 17:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă