Curtean, la primul gol pentru FC Hermannstadt. Sibienii au remizat cu liderul ligii a doua din Serbia după ce au fost conduși

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 19:00 Pregătiri, amicale

În cel de-al cincilea amical pe care l-a desfășurat în stagiul de pregătire din Antalya, FC Hermannstadt a obținut o remiză în fața liderului ligii a doua din Serbia, scor 1-1. Cu FK Dinamo Vranje, sibienii au fost conduși la pauză, însă au reușit egalarea în partea secund a jocului.

Cu sârbii de la FK Dinamo Vranje, FC Hermannstadt a fost condusă la pauză după ce a primit gol dintr-o lovitură de la 11 metri, cu opt minute înainte de pauză. Alexandru Curtean a egalat la două minute de la reluare, cu un șut cu boltă, de la 30 de metri, peste portarul advers, ieșit dintre buturi.

Antrenorul Alexandru Pelici a început meciul cu: Cătălin Căbuz – Alexandru Coman, Ionuț Stoica, Radu Crișan, Mihai Stancu – Cristian Danci, Răzvan Dâlbea – Olivian Surugiu, Alexandru Curtean, Andrei Hergheligiu – Bogdan Rusu. Au mai evoluat Angel Baumann, Robert Bratu, Marius Cătinean, Robert Boboc, Alexandru Târnovan și Cosmin Neagu.

În Antalya, FC Hermannstadt a obținut următoarele rezultate: 1-2 cu FC VysoÍina Jihlava, 3-0 cu KF Llapi, 3-1 cu Mladost LuÍani, 3-3 cu SK Dnipro-1 și 1-1 cu FK Dinamo Vranje. În țară, sibienii au obținut trei victorii în amicale: 3-0 cu ACS Poli Timișoara, 2-1 cu Performanța Ighiu și 3-0 cu AS SR Brașov.

A doua clasată din Liga 2 va mai juca încă un amical în Turcia până la revenirea în țară.

Foto: FC Hermannstadt

Marius ANGHEL 08 Feb. 2018, 19:00 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă