Cuedan vede utilă înfrângerea cu Olimpia: „Trebuie să analizăm atent acest joc, avem de învățat”

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 15:28 Pregătiri, amicale
Cuedan vede utilă înfrângerea cu Olimpia:**

Conducerea și stafful tehnic pâncotan nu au prea avut motive de satisfacție după cele văzute în amicalul cu Olimpia Satu Mare, scor 1-3. Au fost ocazii în care președintele Pavel Piroș nu și-a putut ascunde dezamăgirea, în special după ratarea penalty-ului, în timp ce Dan Cuedan a încercat, pe cât s-a putut, să mai corecteze din deficiențele echipei sale.

La finalul confruntării de marți, tehicianul „alb-negrilor” a recunoscut că până la reluarea meciurilor pe puncte mai este destul de lucru. „A fost un test foarte util pentru noi, primul pe un teren sintetic pentru noi. Din păcate, suferim din nou și asta pentru că facem destule greșeli individuale, venite în special pe fonul unei lipse de omogenitate. Trebuie să analizăm atent acest joc, căci de pe urma amicalelor avem de învățat, ele ne arată cel mai trebuie corectat și unde mai trebuie să lucrăm. S-a văzut și astăzi că probleme am avut în special pe faza de construcție și finalizare, acolo unde avem câțiva jucători noi. Spre exemplu, Voinea a disputat primul său joc la noi, mi s-a părut cam stingher. Atât el cât și alți fotbaliști de-ai noștri sunt încă în căutarea celei mai bune forme”, a precizat antrenorul Pâncotei.

Dacă Polgar a intrat în joc la mijlocul reprizei secunde, demonstrând că a trecut peste problema medicală la genunchi, Adrian Rusu a făcut doar alergări ușoare în jurul terenului. „Va intra cu noi la antrenament de săptămâna viitoare. Din păcate, l-am pierdut pe Lengyel în această săptămână, el fiind bolnav de pneumonie”, a mărturisit Cuedan.

Amicalul dintre Pâncota și Olimpia a fost urmărit de pe margine și de golgheterul turului în Podgorie. Cel mai probabil, Alin Mihai se va programa joi la operație pentru refacerea ligamentelor genunchiului dreapt.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 11 Feb. 2015, 15:28 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă