Cuedan nu se arată îngrijorat nici după eșecul cu Sighetul: „Ne-am dat seama exact unde suntem”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Feb. 2015, 16:26 Actualizat: 14 Feb. 2015, 16:27 Pregătiri, amicale
Cuedan nu se arată îngrijorat nici după eșecul cu Sighetul:  „Ne-am dat seama exact unde suntem”

Fotbalistul formației maramureșene de Liga a 3-a, Răzvan Greu, a marcat, în minutul 73, punctul ce a decis învingătoarea amicalului cu Șoimii Pâncota din această dimineață. Disputată pe sinteticul din Salonta, partida cu CSM Sighetul Marmației a fost – în general – dominată de divizionara secundă, care, însă, nu a găsit nici de această dată drumul spre gol.

În cele trei meciuri jucate în această săptămână, „alb-negrii” au trebuit să se mulțumească cu remiza cu Becicherecul Mic și cu reușita din penalty al lui Mitu, de la punctul cu var, cu Satu Mare.

Cel puțin după eșecul de astăzi, Dan Cuedan nu se arată îngrijorat și asta pentru că: „Am chiar foarte mulțumit de primele 60 de minute. În această perioadă, am pus presiune, am combinat minute bune în jumătatea de teren adversă și ne-am creat și câteva faze de poartă importante. Cele mai mari dintre ele au fost ratate de Sălăjan și Voinea, pentru ca Suciu să nimerească bara la oa fază. Am mai avut și un gol anulat la Issa, dar, una peste alta, suntem conștienți că avem probleme la finalizare. Cât privește rezultatele, fiind meciuri amicale, iei în calcul orice. Au mai fost situații în care echipe de eșalon superior să fie încurcate cele mai slab cotate. Rămânem cu trei meciuri utile în această săptămână, toate jucate pe sintetic, la capătul cărora ne-am dat seama exact unde suntem și la ce mai trebuie să lucrăm în cele două săptămâni rămase până la reluarea campionatului”.

Tehnicianul „șoimilor” nu a putut conta pe nu mai puțin de șase fotbaliști din lot astăzi, toți absenți din motive de ordin medical. Alin Mihai se va opera la genunchi și va rata tot returul, Rusu se va antrena cu echipa de abia de săptămâna viitoare, Gavrilescu are contractură musculară, Gîlcă, entorsă la gleznă, Lengyel (pneumonie), iar Polgar a fost menajat după ce a forțat puțin revenirea pe teren după intervenția chirurgicală suferită în luna decembrie a anului trecut.

În aceste condiții echipa ce întâlnit fost echipă a ivorianului Traore a fost: Gîrlea (46 Pașcalău) – Maghici (70 Pantea), Suciu (60 Traore), Dubeștean (73 Lung), Siminic – Huțanu (63 Bulzan), Issa, Dragalina, Cuedan (70 Dan) – Voinea (46 Burian), Sălăjan.

Miercuri, pâncotanii joacă în județul vecin cu Luceafărul Oradea, după care vor face refacere la ștrandul Apollo.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 14 Feb. 2015, 16:26 Actualizat: 14 Feb. 2015, 16:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă