Cu Varga în teren, CS U Craiova a pierdut amicalul cu FC Clinceni!

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 16:36 Pregătiri, amicale
Cu Varga în teren,** CS U Craiova a pierdut amicalul cu FC Clinceni!

CS Universitatea Craiova a pierdut cu 2-0 amicalul disputat la Clinceni, joc în care Ovidiu Stângă a utilizat o formula inedită, preferând să menajeze jucătorii care au evoluat mai mult în sezon.

Vip-uri pe metru pătrat în tribuna stadionului din Clinceni. Maximii Nicolae Ungureanu, Gheorghiță Geolgău, Nicolae Tilihoi, Nicolae Negrilă, Aurică Beldeanu și Costică Donose, însoțiți de Corneliu Andrei Stroe, creatorul marii echipe a Craiovei, au asistat la ultimul meci din acest an al Universității: amicalul cu FC Clinceni.

Dacian Varga a fost surpriza din 11-le craiovean, iar Ovidiu Stângă a preferat să menajeze jucătorii care au fost folosiți în timpul sezonului. Astfel, Brac, Ljubinkovic, Dragalina, Ganea, Pleșan, Stancu, Ferfelea și Curelea au stat în tribune.

Partida a început sub semnul echilibrului, cele două echipe tatonându-se reciproc. În minutul 20 s-a consemnat și prima șansă de gol: centrare Cîju din lovitură liberă laterală, iar Pătrașcu din patru metri ratează întâlnirea cu mingea, care se scurge pe lângă. Două minute mai târziu, Pîrvu îl deschide pe Voinea, dar șutul atacantului este respins în corner de portarul. Din lovitura de colț rezultată, craiovenii au cea mai mare șansă a reprizei: pe același traseu Pîrvu – Voinea, ultimul trimite cu capul, din cinci metri, puțin peste transversală. Gazdele ripostează prin Popa, al cărui șut violent din lovitură liberă este respins greu de Irimia. Repriza se încheie așa cum a început: 0-0.

În partea secundă, gazdele par mai incisive. În minutul 55, Arman Karamyan pătrunde în careu, șutează, dar se opune Irimia. La faza imediat următoare, portarul Craiovei nu mai are ce să facă la reluarea lui Stelian Stancu din patru metri: 1-0. Alb-albaștrii pornesc cursa după egalare, în vreme ce adversarii se masează în defensivă și caută a doua lovitură pe contra-atac. O reușesc în minutul 76, când Konyeha îl învinge a doua oară pe Irimia, cu o reluare din careul mic. În ultimul sfert de oră tabela nu a mai fost modificată.

FC Clinceni –  CS Universitatea Craiova 2-0
Stancu 56, Konyeha 76

Balboașă – Vențer (62 Mbella), Nițu, Marciuc, Artiom Karamyan, Pătrașcu, S. Stancu, Bălțoi (46 Konyeha), Arman Karamyan (76 Roșu), Drissa (30 Popa), Oprea. Rezerve: Stamatin, Roșu, Mbella, Popa, Dragomir, Konyeha, Jipa. Antrenor: Florentin Rădulescu

Irimia – Cârjă, Pătrașcu (84 Scarlat), Izvoranu, Velcovici (46 Crețu) – Ionescu (79 Precup), Pârvu, Cîju, Dragu (62 Bardu), Varga (62 Andruță), Voinea (46 Ivan). Rezerve: Brac, Bardu, Precup, Crețu, Scarlat, Gorovei, Andruța, Ivan. Antrenor: Ovidiu Stângă

Sursa: CS Universitatea Craiova

Marius ANGHEL 07 Dec. 2013, 16:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă