Cu președintele alături, Șoimii Pâncota a obținut prima victorie în amicale, 3-1 cu FC Hidișelul de Sus

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 12:36 Pregătiri, amicale
Cu președintele alături,** Șoimii Pâncota a obținut prima victorie în amicale, 3-1 cu FC Hidișelul de Sus

Coincidență sau nu, în ziua în care președintele Pavel Piroș a venit din nou alături de echipă, Șoimii Pâncota a bifat primul succes în amicale. Pe sinteticul din Salonta, divizionara secundă din Podgorie a trecut de echipa fostului elev al lui Ionuț Popa la FC Bihor și Poli Iași, Sebastian Sfârlea. Hidișelul de Sus nu a avut nicio șansă în fața „alb-negrilor”, care, pe lângă cele trei goluri au mai ratat și alte ocazii importante, prin Dragalina, Leucuța sau Ion.

Deși au intrat în luptă cu mai multe rezerve, pâncotanii au făcut rapid diferența pe tabelă. Gîlcă și Alin Mihai au conlucrat perfect pentru 2-0, cei doi împărțindu-și frățește golurile și assisturile. Bihorenii au dat impresia că pot reveni în joc cu un gol înainte de pauză, dar odată intrată pe teren prima linie nu au mai pus probleme în atac. Mai mult, au încasat și golul trei de la Marius Ion, care a pătruns în forță în careu și a înscris la colțul scurt.

Pâncota are amical și miercuri dimineață, în Complexul studențesc din Timițoara, împotriva celor de la Mama Mia Becicherecul Mic. „Am gândit testul cu Hidișelul, de altfel unul foarte util pentru noi, și în perspectiva partidei de mâine. Am folosit două formule de joc, ne bucurăm că am putut aduna 21 de jucători, care au rămas până acum în picioare, în ciuda faptului că am avut vitaminizare doar începând cu data de 5 februarie”, a punctat Ionuț Popa la finalul amicalului cu divizionara a patra bihoreană.

Șoimii Pâncota (prima repriză): Cioară – Ursoi, Suciu, Dubeștean,  Costa – Gîlcă, Issa, Ianc, Farcaș – Mandache, Al. Mihai.
Șoimii Pâncota (repriza a doua): Pașcalău – Dan, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Leucuța, Fuchs, Pavel, Pirtea – Dragalina, M. Ion.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 10 Feb. 2016, 12:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă