Cu 30 de minute nu se face primăvară. Șoimii Pâncota a pierdut amicalul cu Millenium Giarmata

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Jan. 2015, 17:51 Actualizat: 28 Jan. 2015, 17:52 Pregătiri, amicale
Cu 30 de minute nu se face primăvară.  Șoimii Pâncota a pierdut amicalul cu Millenium Giarmata

Dan Cuedan a păstrat „rețeta” din amicalul de la Sânmartin, împărțându-și lotul în două echipe distincte pentru jocul cu o altă divizionară a treia. Contra celor de la Millenium Giarmata, însă, titularii nu au mai putut repara ce a stricat „garnitura” secundă și meciul s-a încheiat cu victoria timișenilor. A fost 2-0, prin „dubla” semnată Leonte cu largul concurs al defensivei pâncotane.

„Am luat foarte ușor cele două goluri în minutele 23 și 50, după care am schimbat total echipa. Din minutul 60 până la final, am avut 4-5 ocazii clare de gol, prin Gavrilescu, Enciu, Gîlcă și Cuedan, dar și un penalty ratat prin Flavius Cuedan. Practic, am jucat așa cum ne doream de abia în ultimele 30 de minute pe un teren destul de rău și în condițiile în care am avut în spate trei antrenamente grele în această săptămână”, a caracterizat pe scurt amicalul de pe terenul din câmp al localității timișene Fibiș antrenorul Pâncotei.

Neavându-i la dispoziție pe Rusu și Polgar, ambii în proces de recuperare după accidentări mai vechi, dar nici pe Suciu, care a acuzat o contractură musculară după meciul de la Sânmartin, Cuedan a folosit următorii jucători contra Giarmatei:

Pâncota (primele 60 de minute): Pașcalău (46 Irimia) – Pantea, Traore, Lung, Vițu (30 Dan) – Huțanu, Mitu, Dubeștean, Bulzan – Burian Sălăjan.
Pâncota (utimele 30 de minute): Irimia – Maghici, Lengyel, Traore, Siminic – Gîlcă, Issa, Cuedan, Gavrilescu – A. Mihai (82 Sălăjan), Enciu.

La Millenium, fostul utist Diarra a fost integralist, evoluția fiind apreciată inclusiv de conducerea pîncotană prezentă la meci prin Pavel Piroș și Bebe Bontea.

„Șoimii” vor disputa următorul amical tot în județul Timiș, cu divizionara secundă, ACS Poli, sâmbătă de la ora 11. Luni, „alb-negrii” vor pleca în cantonament la Gâlda de Jos.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 28 Jan. 2015, 17:51 Actualizat: 28 Jan. 2015, 17:52 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă