CSMS Iași, remiză dătătoare de speranțe la Vaslui

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 16:29 Pregătiri, amicale
CSMS Iași, remiză dătătoare de speranțe la Vaslui

Cu doar o saptamana inainte de startul sezonului in liga a doua, divizionara secunda CSMS Iasi a obtinut o remiza datatoare de sperante intr-un meci amical disputat sambata pe terenul echipei de prima liga FC Vaslui, scor 1-1 (0-1).

Vasluiul a deschis scorul prin Mike Temwanjera, in minutul 35, dar iesenii au egalat prin Bogdan Visa, in minutul 71. De remarcat ca gazdele au evoluat cu cea mai buna echipa, rezultat cu atat mai notabil pentru formatia ieseana care si-a propus revenirea in elita la finele sezonului urmator.

Antrenorul Costel Enache a început cu echipa: Niclos – Voicu, Alex Cretu, Cioranu, Vladu – Ionut Badescu, Olah, Mihalache, Novac, Badic – Dobre. Dupa pauza, la CSMS Iasi au mai jucat: Tiganasu, Visa, Petrescu, Onofras, Dedu si Cosmin Vancea.

FC Vaslui a început cu: Straton – Nuno Viveiros, Varela, Celeban, S. Popovici – Lovrecic, Caue, Madson, Wilk – Temwanjera, Buziuc. Au mai evoluat I. Balaur, Ortiz, Pozder, Enescu si Nenita.

Pana la startul campionatului, iesenii vor continua pregatirea in Iasi, existand posibilitatea de a mai disputa un joc-scoala cu o echipa dintr-o liga inferioara.

Sursa: Bună ziua Iași

Marius ANGHEL 02 Sep. 2013, 16:29 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă