CSMS Iași, învinsă de Akademia Puskas

CSMS Iași,** învinsă de Akademia Puskas

După ce s-au dezlănțuit, miercuri, împotriva slovenilor anonimi de la Beltinci (liga a treia), cărora le-au marcat opt goluri, fotbaliștii lui Marius Lăcătuș au fost readuși cu picioarele pe pământ, astăzi, de echipa maghiară de primă ligă Akademia Puskas. CSMS a pierdut cu scorul de 1-0 (1-0) amicalul susținut în Slovenia cu echipa care poartă numele fostului mare internațional maghiar, unicul gol al întâlnirii fiind marcat de Harsányi în minutul 42

Antrenorul Marius Lăcătuș a început meciul în formula Caparco – Voicu, Cristi Munteanu, Mihalache, Țigănașu – Dedu, Olah – Bosoi, Liviu Mihai, Bole – Pălimaru.  În repriza a doua au mai jucat Crețu, Mitic, Marquinho, Novac, Călugăru, Veraja, Vladu, Dobre, Vișa și Plămadă.

Președintele executiv al ieșenilor, Florin Prunea, a pus acest eșec pe seama lipsei de concentrare la finalizare. „Echipa nu a jucat rău, și-a creat multe ocazii de a marca, dar băieții au ratat mult, am avut ceva probleme la finalizare. Una peste alta, a fost un test extreme de util, în fața unui adversar bun”, a spus Prunea.

Acesta a fost cel de-al treilea meci amical disputant de ieșeni în Slovenia, după 1-2 cu FC Jagodina (prima ligă din Serbia) și 8-1 cu ND Beltinci (liga a treia din Slovenia). CSMS va încheia sâmbătă stagiul din Slovenia, cu un meci împotriva echipei Metalurg Rustavi (prima ligă din Georgia).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚
Foto: Akademia Puskas

Pe aceeași temă