CSMS a pierdut la limită amicalul cu FK Jagodina. Opt jucători au debutat în tricoul ieșenilor

Marius ANGHEL 06 Jul. 2014, 21:41 Pregătiri, amicale
CSMS a pierdut la limită amicalul cu FK Jagodina.** Opt jucători au debutat în tricoul ieșenilor

CSMS Iași a pierdut primul amical pe care l-a disputat în stagiul de pregătire din Slovenia. Echipa antrenată de Marius Lăcătuș a fost condusă la pauză de FK Jagodina, scor 1-0, printr-un gol primit în minutul 31 de la Å uÅ¡njar, a egalat prin Bădic în minutul 67, însă s-a recunoscut învinsă de sârbi, scorul final fiind 2-1. Viitoare adversară în turul doi al preliminariilor Europa League a echipei CFR Cluj a marcat golul victorie în minutul 76 prin MarinkoviÇ.

În acest test, CSMS Iași i-a testat în a doua repriză și pe ultimii sosiți în lot, croatul Domagoj Veraja și portughezul Marco Gomes Rodrigues. Lăcătuș i-a trimis pe teren încă din primul minut al părții secunde, ambii evoluând ca atacanți. Pe lângă aceștia, cu Jagodina au mai debutat în tricoul ieșenilor Voicu, Johnson, Bole, în prima parte a jocului, și Grahovac (foto, în verde), Mitic, Munteanu, în partea secundă.

„Un meci bun, cu o echipă valoroasă, locul al treilea și finalista Cupei în Serbia. Antrenament util pentru băieții noștri”, a spus la finalul amicalului președintele executiv, Florin Prunea.

CSMS a început amicalul în formula: Caparco – Voicu, Mihalache, Fl. Plămadă, Vladu – Olah, Johnson, Novac – Bosoi, Pălimaru, Bole. În cea de-a doua repriză, Lăcătuș a mizat pe Grahovac – Mitic, Vișa, Munteanu, Țigănașu – Dedu, Crețu, L. Mihai, Bădic – Marquinho, Veraja.

Pentru FK Jagodina, viitoarea adversară a CFR-ului au jucat: ÐuriÍiÇ – Å imac, MilinkoviÇ, MihajloviÇ, FilipoviÇ, DamjanoviÇ, Jakimovski, ArsenijeviÇ, ÐuriÇ, CvetkoviÇ, Å uÅ¡njar. Au mai evoluat: PeriÇ – MartinoviÇ, IliÇ, LepoviÇ, MiladinoviÇ, GaÅ¡iÇ, MijatoviÇ, JankoviÇ, Deak, IvanoviÇ, MarinkoviÇ, Stoicev și VujoÅ¡eviÇ.

Următorul meci amical, ieșenii îl vor susține marți, în compania formației cehe FC Slovacko.

Foto: CSMS Iași

Marius ANGHEL 06 Jul. 2014, 21:41 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă