CSM, victorie la scor de neprezentare cu Șirineasa. Firțulescu a jucat împotriva fostei sale echipe

CSM, victorie la scor de neprezentare cu Șirineasa.** Firțulescu a jucat împotriva fostei sale echipe

CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus miercuri seara, scor 3-0 (2-0) în testul susținut la Șirineasa, în compania echipei locale, nou-promovată în Liga a III-a. Echipa pregătită de Jerry Gane a deschis scorul după centrarea puternică a lui Bușu, împinsă în proprie poartă de stoperul gazdelor Mușuroia. În partea secundă, Florin Pârvu a marcat din penalty, iar tabela a fost înschisă la scor de neprezentare după reușita juniorului Darius Preda.

„A fost un test util, am întâlnit o echipă ambițioasă. Când joci cu formațiile din zonă așa se întâmplă. Încercăm să omogenizăm echipa. Mai avem tatonări, mai căutăm un mijlocaș central și un portar”, a spus antrenorul CSM-ului, Jerry Gane.

La CSM nu au evoluat Dina, Florin Costea, Pârvulescu, Piscanu, Neag și Cl. Ștefan. La Șirineasa a jucat în repriza secundă și Dragoș Firțulescu, care se pregătește deocamdată singur, după despărțirea de CSM și își caută un contract în străinătate. Firțulescu nu ia deloc în calcul varianta de a rămâne la Șirineasa. „Am trei oferte de la Liga a II-a, dar am plecat pe un drum și nu mă mai întorc. Am discuții cu echipe din străinătate, dacă nu se vor concretiza, îmi asum riscul să nu mai prind nicio echipă până la iarnă, în țară! De obicei sunt modest, dar de data asta, mă declar un jucător bun și valoros pentru Liga a II-a, iar atuul meu cel mai mare este că am muncit mult în ultimii trei ani și am fost 100 la sută profesionist”, a spus, după joc, Dragoș Firțulescu.

După amical, cele două echipe au rămas împreună la un grătar.

CSM Râmnicu Vâlcea: Muțiu – David, Samson, Cucui, Bușu – Vasile, Iordache, Fl. Pârvu, Georgescu – Ov. Mihai, Bg. Geantă.  Au mai jucat: D. Preda, Cocină, Cârstea, M. Ion, Dumitrașcu, B. Popescu, Duminică, Petrescu. Antrenor Jerry Gane

CS Șirineasa: Cârstoiu – Marinaș, Mușuroia, Nicolaescu, Fistogeanu – Despoiu, Melcea, Ciocotoiu, L. Săraru – Tomescu, Neacșu. Au mai jucat: Oțet, Urucu, Bloțu, Ceapă, I. Săraru, Firțulescu, Chiripuș, Răcăreanu, A. Marin, Duca. Antrenor: Octavian Iordache

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă