CSM-ul lui Niculescu s-a încălzit cu Băbeni

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 06:51 Pregătiri, amicale

În primul amical al iernii, disputat sâmbătă pe terenul „Oltchim”, CSM Rm. Vâlcea a învins cu 3-0 (2-0) pe FC Băbeni, echipă care activează în Liga a IV-a. Golurile formației din Zăvoi au fost reușite de Ad. Popa, Ov. Popescu și Codin.

De remarcat că echipa din Băbeni este antrenată de Marian Deaconescu, tatăl fundașului de la CSM, Mihai Deaconescu, cei doi fiind astfel adversari. Pe un teren mocirlos, Băbeniul a dat o replică bună și a avut și o bară, la șutul lui Bunescu. Cu punctaj maxim în Seria Sud din Liga a IV-a Vâlcea, Băbeni, o formație construită pe scheletul defunctei echipe de Liga a III-a FC Oltchim este una din candidatele la promovarea în al treilea eșalon.

De remarcat debutul la CSM Rm.Vâlcea al atacantului Ciprian Tănasă. Claudiu Niculescu i-a mai testat cu acest prilej pe Gângioveanu, Todea (Oșorhei) și Miron (Aerostar). Nu au jucat deloc portarii Matache și Popescu, dar nici Samson, abia revenit din vacanță.

CSM: Ureche – Deaconescu, Dumitrașcu, Pîrvulescu, E. Stoica – Ov. Popescu, Todea -Ad. Popa, B. Geantă, Iancu – Tănasă. Au mai jucat Miron, I. Stoica, Briceag, Cataramă, Lircă, Gângioveanu, Codin.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Mihai Andries 20 Jan. 2014, 06:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă