CSM și Voința, din nou egale

28 Jul. 2012, 17:27 Pregătiri, amicale
CSM și Voința,** din nou egale

CSM Râmnicu Vâlcea și Voința Sibiu au remizat astăzi, în Zăvoi, scor 1-1, același ca și cel înregistrat de cele două echipe în urmă cu o săptămână, la Sibiu. CSM a deschis scorul în minutul 32 prin Florin Pârvu, sibienii egalând în minutul 61 prin Tătar. De la CSM au lipsit I. Popescu, care este accidentat dar și J. Nicolae, pedepsit de Artimon.

„Eu sunt mulțumit de evoluția echipei, ținând cont de temperatura ridicată, cele două meciuri cu Sibiul au fost utile pentru ambele echipe. Am vrut să vedem pe unde ne aflăm din punct de vedere fizic și al organizării, cred că suntem în grafic. Sper să nu se amâne campionatul cu două săptămâni, ar fi bătaie de joc la adresa cluburilor, fără nici un motiv ar mai fi două săptămâni de pauză. Noi ne-am făcut niște calcule, să ajungem la o formă sportivă în debutul sezonului și acum toate ni s-ar da peste cap. Pentru ce să se amâne campionatul două săptămâni, oamenii muncesc pe căldură, putem juca și noi. Iar cine nu are bani, să renunțe, asta este situația, și așa vor mai abandona și alte echipe pe parcursul campionatului” a spus antrenorul vâlcenilor, Alin Artimon.

CSM: Pascal – Tomozei, I. Popescu, Plecanciuc, Vătăjelu – Vasile,Vizitiu, Pârvu, S. Popescu, Văduva – Nkongue. Au mai jucat: Dzelme, R. Artimon, Eremia, Dumitrașcu, Al. Ionescu, Nicoară, Matei, Dedeu, Totâlcă, Stoica.

Articol scris de Adi Georgescu

28 Jul. 2012, 17:27 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă