CSM, scor de tenis cu Urban Titu

CSM, scor** de tenis cu Urban Titu

Vâlcenii au învins sâmbătă cu 6-1 noua echipă a lui Rică Neaga, într-un amical disputat pe terenul Hidroelectrica. La CSM nu au evoluat Izvoranu, Orlando, Codin, Iancu și Melcea, care au fost accidentați, ultimii doi urmând să rateze și cantonamentul de la Brașov. De partea cealalt[, Urban Titu a lăsat o impresie bună în prima repriză, în care a jucat de la egal la egal cu Vâlcea.

CSM a deschis scorul în minutul 35, după o acțiune excelentă a lui Câju pe stânga, care i-a servit pe tavă golul lui Adi Popa. Replica dâmbovițenilor a venit imediat și Dicu a egalat cu un șut senzațional de la 25 de metri. Până la pauză, oaspeții au mai avut o bară.

După pauză, Erik Lincar și Rică Neaga au schimbat echipele. Urban a mai avut o bară în startul părții secunde, după care s-a stins. Vâlcea a marcat la foc automat goluri spectaculoase, spre bucuria celor 200 de spectatori. Vlad Munteanu a reușit o execuție de vis în minutul 55 și i-a readus în avantaj pe alb-albaștri, iar Nkongue a făcut 3-1 în minutul 63, cu un șut superb din marginea careului. Apoi, a ieșit la rampă Ionuț Stancu, care, mai întâi, a avut o bară, apoi a marcat de două ori, în minutele 70 și 75. În minutul 87, Deaconescu a făcut 6-1.

Trei portari Under 21 în cantonament

De luni, CSM Rm. Vâlcea va merge în cantonament la Brașov. Erik Lincar a renunțat doar la portarul Cioară, în rest, urmând a merge în stagiul de pregătire toți jucătorii folosiți azi, la care se adaugă Orlando, Codin, Izvoranu și portarii juniori Prvulovic și Dozescu.

CSM I: D. Popescu – Samson, I. Stoica, Cucui, Briceag – Câju, Pițian, B. Geantă – Ad.Popa, Tănasă, Neagu
CSM II: Cioară – Romero, Deaconescu, Cucui, Al. Ionescu – Dumitrașcu, Ov. Popescu, Vl. Munteanu – Ov. Mihai, Nkongue, I. Stancu

Articol de Adi GEORGESCU
Foto: CSM Rm. Vâlcea

Pe aceeași temă