CSM Școlar Reșița a transferat patru jucători de la concitadini!

17 Jan. 2012, 14:14 Pregătiri, amicale
CSM Școlar Reșița** a transferat patru jucători de la concitadini!

„Rosso-nerii” au încheiat un parteneriat cu Gloria Reșița. Nu mai puțin de patru jucători de la nou promovata din Govândari au ajuns în Valea Domanului la schimb cu mai mulți juniori.

„Școlarii” s-au reunit ieri dar au amânat antrenamentul pe astăzi din cauza unei probleme cu apa caldă în oraș. La pregătirile formației clasate pe 8 în C5 s-au prezentat o serie de fotbaliști noi. Oncică, Beică, F. Costescu și R. Uțiu sunt principalele noutăți din lot, toți patru au venit de la concitadina Gloria Reșița. În urma înțelegerii celor două grupări cu obiective diferite, un număr de 13 juniori mari au fost luați în „Govândari”, unde vor avea șanse mai mari la primul unsprezecece.

„Ieri a fost doar o discuție, le-am spus băieților ce îmi doresc de la ei. Avem jucători noi în urma înțelegerii cu Gloria Reșița. Sâmbătă vom testa și jucătorii pe care-i avem în probe. Efectuăm antrenamente la baza proprie apoi mergem în cantonament”, a declarat antrenorul Leo Doană.

Abiodun, rămas fără drept de muncă

Noutățile cărășenilor nu se opresc aici. Aceștia au și patru jucători în probe: M. Panduru (ex-C-sebeș), Doroi (Făget), Chitucea (Jimbolia) și Domilescu (Severin). S-a renunțat în schimb la Caimac, Mândru și Sulea, ultimilot doi expirându-le împrumutul de la Liberty. O pierdere importantă pentru reșițeni ar putea fi cea a nigerianului Olayeni Abiodiun. „Nu știm nimic de el, dacă mai vine”, spune Doană despre talentatul mijlocaș care are probleme cu dreptul de muncă.

Programul „rosso-nerilor” cuprinde amicale cu Gloria Reșița (21 ianuarie), Muncitorul (7 februarie), Recaș (11 februarie) și Caransebeș (14 februarie), plus un stagiu la Crivaia între 22 și 29 ianuarie.

Sursa: Banat Sport

17 Jan. 2012, 14:14 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă