CSM Râmnicu Vâlcea și-a luat revanșa la Cugir. Ludușan a înscris golul victorie după o gafă a portarului

În ultimul amical înainte de reluarea sezonului, CSM Râmnicu Vâlcea s-a impus, vineri, la Cugir, scor 1-0, în testul cu Metalurgistul. Formația de Liga 3 câștigase tot cu 1-0 amicalul disputat în urmă cu o săptămână, în Zăvoi. Acum, Metalurgistul a suferit primul eșec din testele iernii.

Unica reușită a jocului de la Cugir a fost consemnată de juniorul Andrei Ludușan în minutul 7, după o gafă a portarului Dragotă, ce a scăpat mingea. Partida a fost una echilibrată, presărată cu ocazii mari de ambele părți. În mare măsură, antrenorul Vâlcii, Alexandru Pelici, a folosit formula de echipă cu care va începe și primul meci oficial din acest an, sâmbăta viitoare, la Tărlungeni. Au lipsit Cucui, care este accidentat, dar și Dâlbea, care nu va fi folosit în jocul contra fostei sale echipe.

„Un meci bun de pregătire, împotriva unei formații bune, agresive, care știam că ne poate pune probleme. Sper ca și la Tărlungeni să avem aceeași atitudine și să plecăm cu același rezultat pozitiv. Metalurgistul are șanse reale de promovare în Liga a 2-a și îi doresc succes lui Călin Moldovan”, a precizat, pentru Ziarul Unirea, antrenorul Vâlcii, Alexandru Pelici.

„Era pe undeva normal să și pierdem. Cu toate acestea a fost un meci bun, cu un efort foarte mare, în condițiile unui teren greu. La noi s-a simți oboseala jocului de miercuri de la Hunedoara. Au fost și lucruri bune și lucruri negative, pe care o să le luăm în considerare, pentru a le regla”, a spus, pentru aceeași sursă, antrenorul de la Cugir, Călin Moldovan.

Metalurgistul: Dragotă – Bold, Letan, Petricău, Huțanu – G. Goronea, Piko, M. Neagu, Iovu – Itu, I. Radu. Au mai intrat: Cîrstean, Tăban, Șuteu, Chelaru, D. Preda, Afrapt;
CSM Rm. Vâlcea: D. Geantă – Pîrvulescu, I. Stoica, Dumitrașcu, Vasile, Artean, Iordache – Firțulescu, Cl.Ștefan, Ludușan, C. Stoica. Au mai intrat: Neagoe, Samson, B. Geantă, Voinea, Trabalka, Piscanu, I. Marin, Bratu .

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Ziarul Unirea

Pe aceeași temă