CSM merge în Antalya, Daouda se întoarce în Senegal

03 Feb. 2012, 14:57 Pregătiri, amicale

CSM Râmnicu Vâlcea va efectua un cantonament de pregătire centralizată în Turcia, în stațiunea Kemer, regiunea Antalya, la stabilimentul de cinci stele Limak Limra (foto mic). Cantonamentul va avea loc în perioada 06 -16 februarie și va cuprinde un program de 5 jocuri amicale, dintre care singurul adversar deja confirmat este cu CFR Cluj.

„Din punct de vedere al căzării și al terenurilor de antrenament nu sunt probleme, este un stabiliment de cinci stele, sperăm să și ajungem în condiții optime, pentru că vom face deplasarea cu autocarul” a spus secretarul general Jean Turmacu.

Nu va face deplasarea în Antalia Thiandoum Daouda, care azi pleacă acasă, în Senegal, pentru a-și lua viza de ședere în România și va mai reveni peste două săptămâni. De asemenea, rămâne de văzut dacă Florin Plecanciuc, care are ruptura musculară, va merge în Turcia. „Eu îmi doresc să merg cu echipa, am terminat fizioterapia, cred că la revenirea din cantonament voi fi 70% din potențial, iar până va începe returul să fiu în formă maximă” a spus Plecanciuc.

Echipa pregătită de Marius Mitu a mai efectuat în această iarnă un cantonamente de două săptămâni, la baza sportivă din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu

03 Feb. 2012, 14:57 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă