CSM Lugoj a învins echipa a doua a lui ACS Poli

22 Jul. 2012, 11:51 Pregătiri, amicale
CSM Lugoj** a învins echipa a doua a lui ACS Poli

CSM Lugoj a învins a doua echipă a nou-înființatei ACS Poli, cu 2 la 1, într-o partidă amicală disputată pe terenurile de antrenament ale timișorenilor. Oaspeții au venit fără câțiva jucători de bază, având în componență mai mulți tineri aflați în probe.

CSM Lugoj trebuia să dispute sâmbătă dimineață un amical cu Mamma Mia Becicherecu Mic, dar acesta a fost anulat, astfel că seara lugojenii au întâlnit a doua echipă a lui ACS Poli. CSM Lugoj a deschis scorul după mai puțin de zece minute, când Slobodan Maric a reluat în poartă o centrare venită de pe stânga. A urmat un șut periculos al oaspeților, de la 20 de metri, după care timișorenii au egalat prin Mircea Șchiopu, după un corner. 1-1 a fost scorul pauzei.

Lugojenii au schimbat liniile după pauză, iar Moroșanu a avut ocazia să ducă gazdele în avantaj, dar nu a nimerit poarta din interiorul careului. Oaspeții au obținut victoria spre finalul meciului, când Silviu Marcu a driblat portarul și a reușit să marcheze în poarta goală, stabilind scorul final: 2-1 pentru CSM Lugoj.

Prima echipă a lui ACS Poli va disputa astăzi de dimineața un amical cu Jimbolia.

Sursa: Banat Sport

22 Jul. 2012, 11:51 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă