CSM, în derivă! Hunedoara i-a dat 5 goluri

29 Feb. 2012, 18:30 Pregătiri, amicale
CSM, în derivă!** Hunedoara i-a dat 5 goluri

CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut amicalul disputat azi, pe sinteticul din Zăvoi, 2-5 (0-3) cu echipa de Liga a III-a, FC Hunedoara. Singura scuză de care se pot agăța vâlcenii este numărul mare al accidentaților, Plecanciuc, Kalai, I. Popescu, Vasile, Stoica, Vizitiu și Dauda, explicabilă prin absența unui doctor la echipă. Vătăjelu va pleca în Italia cu lotul de juniori și a lipsit și el, iar Eremia a suferit în timpul amicalului o entorsă și a devenit și el incert pentru startul returului.

Astfel, CSM s-a prezentat cu o defensivă inedită, cu antrenorul Mitu și ivorianul Bangali pe post de apărători centrali, dar veriga slabă a fost portarul Chiriță, care a prins o zi slabă. CSM nu a contat în atac și la pauză, FC Hunedoara a condus cu 3-0. Abia în repriza secundă, vâlcenii au pus probleme și în atac, reușind două goluri prin doi jucători aflați în probe, N Kongue și L.Trajore.

În final, FC Hunedoara s-a impus cu 5-2 și finanțatorul CSM-ului, Cătălin Rufă a plecat negru de supărare. „E inadmisibil să te prezinți așa cu două săptămâni înainte de startul returului, numărul mare de jucători accidentați nu este o scuză. Sunt foarte îngrijorat de numărul mare de goluri pe care îl luăm, jucătorii sunt indolenți, parcă nu au chef de fotbal” a tunat Cătălin Rufă.

Altfel, finanțatorul vâlcean a decis că îi va opri în lot și pe atacantul camerunez N Kongue, dar și pe fundașul ivorian Bangali, iar fratele lui Lacina Traore, Lajos(17 ani) va fi probabil și el oprit pentru echipa juniori. În probe se mai află și un mijlocaș dreapta armean, în privința căruia nu s-a luat încă o hotărâre.

CSM Râmnicu Vâlcea: Chiriță – Eremia, Mitu, Bangali, A.Ionescu – Văduva, Nicolae, Pârvu, Pribac – G.Ene, Gogoșoiu. Au mai intrat Makhtar, N.Kongue, L.Traore.

Articol scris de Adi Georgescu

29 Feb. 2012, 18:30 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă