CSM, bătută de o echipă de Liga a IV-a! Surugiu a marcat și apoi s-a accidentat

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 17:36 Pregătiri, amicale
CSM, bătută de o echipă de Liga a IV-a!** Surugiu a marcat și apoi s-a accidentat

În primul amical al iernii, CSM Râmnicu Vâlcea a pierdut azi, în Zăvoi, scor 1-2, în fața echipei de Liga a IV-a, Posada Perișani. Singurul gol al alb-albaștrilor a fost marcat din penalty de noul-venit Surugiu, care apoi s-a accidentat.

„Majoritatea au fost jucători veniți la probe, mulți dintre ei nu au făcut față, au avut probleme și cu o echipă de Liga a IV-a. Sunt 3 jucători ce pot rămâne, dar încă au probleme cu actele, nu le pot da nume. CSM își propune să rămână la Liga a II-a, are nevoie de întăriri, dar nu dintre cei veniți în probe. Mai facem o săptămână de pregătire aici, în Zăvoi, apoi, în funcție de starea vremii, vom lua o decizie” a spus antrenorul CSM-ului, Laurențiu Tudor.

„Doctorul” regretă plecarea fundașului Ionuț Popescu la Farul. „Din punctul meu de vedere, plecarea Popescu este o pierdere enormă pentru noi, dar în fotbal trebuie să te orientezi și să iei rapid decizii, sper să îi găsim înlocuitori în cadrul clubului. Eremia și Dumitrașcu sunt două soluții, sunt jucători foarte buni, primul cochetează de mult cu echipa mare, al doilea apare acum din urmă. La fotbal e posibil orice, chiar să ne mai plece jucători”.  

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 26 Jan. 2013, 17:36 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă