CSM a plecat la Snagov!

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 12:15 Pregătiri, amicale
CSM a plecat la Snagov!

CSM Râmnicu Vâlcea a plecat  în această dimineață în cantonament la Snagov, unde va sta până pe 22 februarie. În autocar au urcat șase jucători noi, care au semnat deja contracte cu clubul vâlcean: Adi Pascal (Alba Iulia, 32 ani), Cristian Apostol (Sibiu, 32 ani), Olivian Surugiu (Petrolul, 23 ani), Claudiu Ștefan (ȘF Gică Popescu, 16 ani), Florin Dumitrache (juniori Petrolul, 17 ani) și Gabriel Cruceru (Sibiu, 23 ani).

Tehnicianul Laurențiu Tudor își așteaptă jucătorii la București și diseară va conduce primul antrenament, care va avea loc la Complexul Olimpic de la Izvorani. „Vor fi câte două antrenamente zilnice, este regim de cantonament. Îmi doresc să găsim și o echipă de Liga I cu care să jucăm un amical” a spus „Doctorul”. 

Alb-albaștrii au deja stabilite jocuri amicale cu Chindia Târgoviște (13 februarie), Voluntari (15 februarie), Sportul Studențesc (17 februarie), ACS Berceni (19 februarie) și Metaloglobus (21 februarie).

Tehnicianul așteaptă și el deznodământul în cazul atacantului Dan Gogoșoiu, care ar putea duce la depunctarea echipei. „Din punct de vedere uman, dreptatea este 100% de partea lui Gogoșoiu. Totuși, am discutat mult cu el, am încercat să găsesc soluții de rezolvare amiabilă, care să nu afecteze clubul și echipa. Am fost dezamăgit că el a refuzat orice altă variantă, afară de aceea de a încasa acum toți banii restanți” a mai afirmat Tudor.

Lot CSM pentru Snagov:
 Portari: Pascal, Tufiși, Dozescu,
 Fundași: Tomozei, Cruceru,  Apostol, Plecanciuc, Eremia, Dumitrașcu, Dumitrache, Vătăjelu, Al. Ionescu
 Mijlocași: Vasile, Cl.Popa, Nicolae, Neagoe, Daouda, Fl.Pârvu, Cl.Ștefan, Traore, Surugiu,  
 Atacanți: Nkongue, C. Stoica

Articol scris de Adi GEORGESCU

Marius ANGHEL 12 Feb. 2013, 12:15 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă