CSM a obținut o remiză în Giulești! Daniel Niculae a jucat fundaș la Rapid

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:40 Pregătiri, amicale

Rapid a continuat pregătirile pentru liga secundă cu un amical disputat în această seară, în Giulești, în fața echipei din Seria a II-a, CSM Rămnicu Vâlcea. Partida, desfășurată în fața unei galerii destul de numeroase a giuleștenilor, s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Singurul gol al Rapidului a fost reușit de Iacob (70), după ce Codin deschisese scorul cu 4 minute mai devreme.

Daniel Niculae a redebutat pentru alb-vișinii, în ciuda faptului că nu a semnat cu gruparea de lângă Podul Grant. Atacantul a intrat pe teren în minutul 60 și a fost folosit ca fundaș central, în locul lui Tânc. El s-a remarcat în secundele de final ale meciului, când a ratat golul ce i-ar fi adus victoria Rapidului.

Rapid: Drăghia – I. Voicu, Al. Iacob, Tânc, N. Vasile – Doman, Al. Coman, V. Negru, M. Stoica – Al. Ioniță, Ciolacu. Au mai jucat: Plopeanu, Fl. Matei, Martin, Pancu, Răduță, Cr. Matei, Dumitrescu, Grigore, Lazea, D. Nicolae

CSM: A. Popescu – Samson, Tătaru, Deaconescu, E. Stoica – O. Popescu, Neagu – A. Popa, Nilă, Briceag – Codin. Au mai jucat: I. Stoica, Bărbulescu, Lircă, Cataramă, B. Geantă, Negruț.

Au marcat: Iacob ’70 / Codin ’66

Articol scris de Victor STOICESCU
Foto: Marius DUMBRĂ‚VEANU

Marius ANGHEL 28 Aug. 2013, 22:40 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă