CSM a făcur scor în amicalul cu Călimănești apoi s-a destins la Vlădești

Într-un joc-școală disputat miercuri în Zăvoi, CSM Râmnicu Vâlcea a dispus la scor de echipa de Liga a IV-a Vâlcea, Cozia Călimănești. Dacă în jocurile oficiale marchează greu, în testul de ieri, trupa lui Alex Pelici s-a impus cu 12-0, avându-i ca marcatori pe Coman (2), Calcan (2), Briceag, Geantă, Neagu, Popa, Codin, Onyeka, Nkongue și Ovidiu Mihai.

S-au jucat trei reprize a câte 30 de minute, iar antrenorul Alex Pelici a rulat tot lotul, cu excepția lui Deaconescu și Melcea, accidentați. În schimb, Coman este refăcut după problemele avute la câlcâi și va fi în lotul care vineri pleacă la Pitești, pentru duelul de sâmbătă, de la ora 11:00, din etapa a 13-a a Ligii 2, cu CS Mioveni.

După amical, tot lotul echipei CSM a fost la baza de agrement Vlădești, acolo unde a pescuit și a jucat paintball și tenis de masă.

„A fost un antrenament bun, am încercat să vedem toți jucătorii. Sperăm să fim inspirați pentru alegerea primului 11 pentru jocul cu Mioveni. În afară de Deaconescu și Melcea, toți sunt apți, depinde de noi cum alegem. Mioveni este o echipă tânără, ambițioasă, bună, cu un antrenor foarte bun din tânăra generație, cu care sunt coleg la cursurile Pro. Va fi un meci greu pentru noi, sperăm să ne întoarcem cu punct sau puncte” a spus Pelici.

VEZI o GALERIE FOTO amplă de la acest eveniment

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Pe aceeași temă